Auts!

 

Älkää olko huolissanne jos näitte minun klenkkaavan etutassu kiinakaupasta ostetussa sukassa.

Pikku haaveri sattui kun innoissani juoksin terassilla, ja tassu osui terävään peltiin. Kynsi siinä katkesi juuresta ja verta tietysti vuoti suihkun lailla. Emäntäni laittoi sidettä ja muovipussin päälle, ettei koko kämppä olisi värittynyt. Isäntä puolestaan oli selvästi rauhallisempi ja katseli naisten satasen loppukilpailua ilman mitään kiirettä.

Emäntäni PAINOTTI ensiapuun lähtemistä ja isäntä meinasi, että katsotaan vielä jonkun aikaa, jos vaikka verentulo tyrehtyisi omia aikojaan. No ei siinä niin käynyt ja naisten loppukilpailun jälkeen minut nostettiin Toyotan takapenkille hellävaraisesti.

- Mainos -

Eläinsairaala Animal Bluecare, otti minut hienosti vastaa. Vuoto tyrehdytettiin jollain kirvelevällä nesteellä. Hiukan ärähdin, puraisu siinä tilanteessa olisi ollut varmaan tyhmää. Emäntäni näytti vähän hassulta puettuna röntgenhoitajan asuun, avustaessaan kuvauksessa. No ei siinä tietysti mitään niveliä ollut vaurioitunut, tiesin sen jo etukäteen.

Sillä hinnalla olisi saanut monta maittavaa makupalaa. Sitten ne laittoivat ihmeellisen tötterön päähäni, etten päässyt taaskaan nuolemaan tassuani ja antamaan omaa antibioottihoitoani. Onneksi emäntäni otti sen pois ensimmäisen päivän jälkeen. Näytin varmaan huvittavalta ja säälittävältä trötö päässä ja etutassu ilmassa. Ja voi niitä ihmisten katseita ja lohduttavia sanoja, olin aika otettu näistä huomioista.

Tässä yhteydessä haluan kiittää espanjalaisia eläinklinikoita ainakin omista kokemuksista. Henkilökunta niissä on kivoja ja ymmärtäväisiä, vieläpä ammattitaitoisia. Hinnatkin tuntuvat olevan vain murto-osa verrattuna sinne kylmempään maahan. Täällä ei tarvitse hintojen vuoksi antaa sitä viimeistä piikkiä jonkun ripulitaudin tai pikku leikkauksen vuoksi.

Valle

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...