Apteekin Katja vastaa lukijoiden kysymyksiin

Uusi palsta alkaa! Reseptit, lääkevastaavuudet, parhaat flunssalääkkeet... kysy apteekin Katjalta.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Katja Arva vastaa lukijoiden lääke- ja reseptiaiheisiin kysymyksiin kerran kuussa Fuengirola.fi-lehdessä.

Katja Arva on monelle suomalaiselle tuttu hahmo. Hän on se avulias apteekkityöntekijä Calle Las Salinasin apteekissa Fuengirolassa.

Katjalla on aina kattava vastaus kaikkiin lääkkeisiin ja resepteihin liittyviin kysymyksiin.

– Ihmiset käyvät iltapäivisin apteekissa kyselemässä asioita. Usein kysymykset liittyvät suomalaisiin resepteihin ja siihen, voiko niillä saada lääkkeitä Espanjassa. Meillä on pääsy Suomen järjestelmiin ja lähes kaikki lääkkeet saa meiltä nykyään myös suomalaisella reseptillä. Poikkeuksia ovat lähinnä mielialalääkkeet ja jotkin erikoislääkkeet, Arva kertoo.

Kysymyksiä reseptiasioista ja lääkkeistä nousee suomalaisten mieleen jatkuvasti. Katja Arva on apteekin lisäksi vastaillut kysymyksiin myös omalla Facebook-sivullaan.

Lähetä kysymys lääkkeistä ja resepteistä

- Mainos -

Jatkossa Katja vastailee ihmisten kysymyksiin myös Fuengirola-lehden sivuilla ja verkossa. Voit lähettää Katjalle mitä tahansa lääkkeisiin ja resepteihin liittyviä kysymyksiä osoitteeseen toimitus@fuengirola.fi. Kysymyksesi voidaan julkaista verkossa ja lehdessä, mutta toimitus pidättää oikeuden editoida ja valita julkaistavat kysymykset.

Katja vastaa kysymyksiin kerran kuussa, ensimmäisen kerran ensi viikon lehdessä 23.2.

Katjalla on vankka kokemus ja asiantuntemus alalta. Hän on työskennellyt espanjalaisessa apteekissa 14 vuotta ja saanut ohessa oppisopimuskoulutuksen alalle.

Jaa tämä artikkeli
2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *