Antonio Banderas lohdutti itkijöitä kirkossa Málagassa

Hollywood-tähti Antonio Banderas osallistui kotikaupungissaan Málagassa sateen sotkemaan pääsiäiskulkueeseen.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika

Espanjan Aurinkorannikolla asuva maailmankuulu näyttelijä, Hollywood-tähti Antonio Banderas, 63, herätti huomiota palmusunnuntaina kotikaupungissaan Málagassa.

Banderas herättää tietysti huomiota aina, kun esiintyy julkisesti jossain: olipa sitten kyse pääsiäiskulkueesta tai ravintolan avajaisista.

Benalmádenassa syntynyt ja Málagassa asuva Banderas omistaa Aurinkorannikon pääkaupungissa useita ravintoloita: muun muassa La Pérgola del Mediterráneo, Atrezzo ja Doña Inés. Hän on osaomistajana myös legendaarisessa El Pimpi -ravintolassa.

Pääsiäinen eli Semana Santa on Espanjassa merkittävä ja iso juhla, ja tähtinäyttelijäkin osallistuu juhlapyhän viettoon kaikella sen vaatimalla hartaudella ja vakavuudella.

Antonio Banderas ja Nicole Kimpel osallistuivat lauluun kirkossa. Kuvakaappaus Youtube-videolta.

- Mainos -

Banderas on vakiokasvo Málagan pääsiäiskulkueissa

Hollywood-tähti on osallistunut monena pääsiäisenä veljeskuntansa kulkueisiin, ja niin myös viime sunnuntaina. Virgen María Santísima de las Lágrimas y Favoresin kulkue jouduttiin kuitenkin rankkasateen vuoksi siirtämään sisätiloihin.

Media oli paikalla kirkossa, kun Antonio lohdutti veljeskunnan jäseniä. Ihmiset olivat hyvin tunteellisia ja pettyneitä, kun koko vuoden odotettu kulkue keskeytyi.

”Oma osuutemme kyyneleistä”Antonio Banderas

Uutiskuvat ja -videot Antoniosta halailemassa ja lohduttamassa naispuolisia surijoita ovat levinneet espanjalaisessa ja maailmankin mediassa kulovalkean tavoin.

”Pyhä viikko on metafora elämälle, välillä on kyyneleitä ja välillä iloja. Ja tänä vuonna meillä on oma osuutemme kyyneleistä”, näyttelijä kuvasi tunnelmiaan medialle.

Palmusunnuntaina málagalaiskirkossa oli mukana myös Antonion naisystävä Nicole Kimpel, 43. Saksalaissyntyinen ex-malli ja yrittäjä on seurustellut Banderasin kanssa vuodesta 2014.

Antonio Banderas ja Nicole Kimpel osallistuivat lauluun kirkossa Málagassa palmusunnuntaina 24.3.2024.

Banderas halusi jalkapalloilijaksi

Antonio Banderas syntyi vuonna 1960 Benalmádenassa andalusialaisperheeseen. Hänen isänsä oli poliisi, ja äitinsä toimi opettajana. Banderasilla on yksi veli, Francisco.

Banderasin alkuperäinen haave oli tulla ammattijalkapalloilijaksi, mutta hän joutui hylkäämään haaveensa vakavan polvivamman takia. Nuorena Banderas opiskeli näyttämötaiteita Málagassa ja aloitti näyttelemisen 19-vuotiaana Madridin pikkuteattereissa.

Läpimurtonsa hän teki vuonna 1989 espanjalaisen Pedro Almodóvarin elokuvassa Sido minut! Ota minut!. Sittemmin Banderas on näytellyt useissa hittielokuvissa kuten Mambo Kings, Philadelphia, Desparado, Zorron naamio, Spy Kids, Shrek, Saapasjalkakissa ja Indiana Jones and the Dial of Destiny.

- Mainos -

Hän on ollut naimisissa amerikkalaisnäyttelijä Melanie Griffithin kanssa, ja heillä on yhteinen tytär Estela ”Stella” del Carmen Banderas.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *