Urheilua, ruokaa ja hyvää mieltä Reflasta

Suomalaisten penkkiurheilijoiden pyhättö Aurinkorannikolla on jo vuosia ollut Fuengirolan satamassa sijaitseva Uusi Refla. Ravintola kehittyy jatkuvasti, urheilun seuraaminen muuttuu jatkuvasti miellyttävämmäksi.

Antti Pekkarinen
Antti Pekkarinen
2 min lukuaika
Lauri Pietikäinen ja Marko Levander kehittävät joka vuosi uusia täkyjä Reflan asiakkaille.

-Olemme huomanneet, että jalkapallo on viime vuosina alkanut kiinnostaa suomalaisia paljon entistä enemmän. Siksi panostamme huippufutiksen näyttämiseen entistäkin enemmän. La Liga, Valioliiga ja Mestareiden liiga näkyvät meillä kattavasti, Reflan urheilupäällikkö Lauri Pietikäinen sanoo.

Huippu-urheilun tv-oikeuksien valvonta on tiukentunut huomattavasti. Matsien näyttäminen ilman asianmukaisia lupia ja lisenssejä on muuttunut riskialttiiksi touhuksi. Siksi yhä harvemmassa paikassa nähdään esimerkiksi Mestareiden liigaa.

-Päätimme panostaa lupien ja lisenssien hankintaan niin, että voimme luvallisesti näyttää käytännössä kaiken mielenkiintoisen urheilun. Fuengirolan satama toimii hyvänä urheilukeitaana.

Jääkiekko ja erityisesti SM-liiga näkyvät myös Reflassa.

- Mainos -

-Olemme uudistaneet tekniikkaamme vastaamaan paremmin nykyajan tarpeita. Uudesta keskusyksiköstämme voi lähettää parhaillaan 12 eri feediä samanaikaisesti. Meillä on tällä hetkellä 11 telkkaria, eli halutessamme vaikka joka ruudussa voi pyöriä eri matsi, Reflan toinen yrittäjä Marko Levander kertoo.

Reissut matseihin

Refla ei ole pelkästään tv-urheilun mekka. Ravintola toimii myös matkakeskuksena Málaga CF:n ja Unicajan futis- ja koripallomatseihin.

-Järjestämme kaikkiin joukkueiden kotimatseihin bussimatkoja. Nytkin 19.10. pelattavaan matsiin on lähdössä vähintään viisi bussia. Ennätys yksittäiseen futismatsiin on 11 bussillista suomalaisia.

Matsireissuhin voi tehdä varaukset Reflassa. Paketti sisältää aina kuljetukset ja otteluliput.

LUE MYÖS: https://fuengirola.fi/lauri-pietikainen-nain-suoriudut-pelireissusta-malaga-cfn-otteluun/

Lämmitettävä terassi

Syksyn viiletessä Refla reagoi myös muuttuviin sääolosuhteisiin.

-Laajennamme terassimme lämmitettävää aluetta reippaasti. Jatkossa viileinäkin talvi-iltoina meillä voi katsoa lätkää tai futista ilman pelkoa palelemisesta, Pietikäinen iloitsee.

Kun urheilua näytetään entistä enemmän, se tarkoittaa myös aukioloaikojen venymistä. Jatkossa Refla on käytännössä aina auki vähintään klo 23:n saakka.

- Mainos -

-Ruokaakin meiltä saa jatkossa iltamyöhään. Keittiö palvelee puoli yhteentoista saakka iltaisin.

Kotiinkuljetuskin onnistuu

Tämän viikon alusta Refla aloitti ruokien kotiinkuljetuksen. Ravintola järjestää jatkossa kuljetuksen itse, välissä ei ole isoa kuljetusketjua.

-Pystymme jatkossa toimittamaan annokset tarkemmin ajoitettuna. Kenellekään ei pitäisi jatkossa mennä kylmää lautasta kotiin, Levander lupaa.

-Kuljetusmaksuja me emme peri, mutta tietyt minimimäärät tilauksissa on. Esimerkiksi Fuengirolan keskustan ja Los Bolichesin alueella minimiostos on 15€ ja Torreblancaan tai Hiqueronin alueelle tilattuna minimi on 20€.

TAGIT:
Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *