Uutiset

Yritysuutinen: Silvasti Centro asuntojen omistajaksi

Centro asunnoilla on uusi vetäjä. Seija Silvasti otti vetovastuun syyskuun alusta. Esa Törmälä (kesk.) eläköityy pitkän uran jälkeen. Ricardo Carretero (vas.) jatkaa yrityksen palveluksessa.

Kiinteistövälitystoimisto Centro asunnot siirtyi syyskuun alusta uuteen komentoon.

Yritystä pitkään luotsannut Esa Törmälä siirtyy pikkuhiljaa viettämään ansaittuja eläkepäiviä ja ruoriin nousee Seija Silvasti. Silvastille tehtävä on vähän kuin kotiinpaluu, hän oli aikoinaan Törmälän kanssa perustamassa Centro asuntoja. Sittemmin hän on työskennellyt muissa kiinteistövälitystoimistoissa Aurinkorannikolla.
-Olemme Esan kanssa pitäneet koko ajan yhteyttä ja nyt aika tuntui sopivalta ostaa yritys itselleni. Kokonaisvastuun ottaminen on mielenkiintoista ja toki myös haasteellista. Itselläni on paljon hyviä myytäviä ja vuokrattavia kohteita ja myös Centro asuntojen katalogi on laaja, Silvasti kertoo.
Centro asunnoilla jatkaa Silvastin työparina Ricardo Carretero. Hänellä on laaja verkosto espanjalaisten kiinteistön omistajien keskuudessa, joten vuokrattavaa ja myytävää riittää.
-Espanjalaiset omistajat ottavat mieluusti vuokralaisiksi suomalaisia, meillä on hyvä maine. Vuokrat maksetaan ajallaan ja asunnot pysyvät kunnossa. Siksi Ricardo on meille äärimmäisen tärkeä työntekijä, hänen kauttaan verkostot pysyvät kunnossa.
Centro asunnot jatkaa omistajavaihdoksen jälkeenkin entisissä tiloissa Centro Finlandiassa.

Kolumnit

Pääkirjoitus

Suojatie

Pikkuhiljaa pienet koululaiset ovat Espanjassakin palanneet koulun penkille. Ensi viikolla alkavat...

Viikon kysymys

Selviytyykö Suomi jalkapallon EM-lopputurnaukseen 2020?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!