Urheilu Uutiset

Superpesistä jälleen Fuengirolassa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Ensi kesän Superpesis avataan jo neljännen kerran Fuengirolan Elolan stadionilla. Sekä miesten että naisten ottelut käydään kuluvan kauden mitalipelijoukkueiden kesken.

Ensi kesän Superpesis avataan jo neljännen kerran Fuengirolan Elolan stadionilla. Sekä miesten että naisten ottelut käydään kuluvan kauden mitalipelijoukkueiden kesken.

Miesten joukkueet on jo julkistettu, vastakkain asettuvat tällä hetkellä pronssimitalisarjaa pelaavat Vimpelin Veto ja Kouvolan Pallonlyöjät. Kouvolalaiset ovat ensikertalaisia Fuengirolan kentällä, Vimpeli oli mukana jo vuonna 2018. Naisten joukkueet julkistettanee ensi viikolla.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Jani Valkeapää (IPV) on ollut Superpesiksen Fuengirola avauksen organisaattorina alusta saakka.

-Vastaanotto Fuengirolassa on aina ollut hyvä. Ensi keväänä tavoitteemme on kasvattaa tapahtumaa vähintään ennätysvuosi 2018 tasolle. Olemme kiinnittäneet joukkuevalinnoissa pelillisen menestyksen lisäksi huomiota joukkueiden fanikulttuuriin, nyt valituilla jengeillä on erittäin uskollisia ja sitoutuneita kannattajia. Saamme varmasti paljon porukkaa liikkeelle kevään etelän koitoksiin, uskoo järjestävän organisaation IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää.

Vuonna 2018 Vimpelin Vedon ja IPV:n välistä ottelua seurasi 2914 katsojaa. Yli puolet tuolloisista katsojista tuli Suomesta varta vasten kannustamaan omia suosikkejaan.

-Ensi keväänä samaan aikaan Superpesis avauksen kanssa Fuengirolassa järjestetään runsaasti juniorileirejä ja muita pesikseen liittyviä tapahtumia. Pesisväkeä on siis paikalla runsaasti ja minulla on sellainen tunne, että Aurinkorannikon suomalaisyhteisö on ottanut tapahtuman omakseen, joten katsomot täyttyvät varmasti.

Avausottelut pelataan huhtikuun loppupuolella. Lopullinen viikonloppu ratkeaa muutaman käytännönasian selvittyä aivan lähitulevaisuudessa. Silloin tulevat myyntiin myös faneille suunnatut matkapaketit. Varsinainen lipunmyynti otteluihin alkaa tammikuussa.

Superpesiksen avauksen järjestävät yhteistyössä Superpesis, Imatran Palloveikot ja pelaavat seurat. Paikallisista yhteistyökumppaneista Fuengirolassa tärkeimmät ovat alueen suomalainen Lion´s Club ja ravintola Kukko.

Antti Pekkarinen

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa