Lukuaika: Voron viemä kissa yhä kateissa Marbellassa

Voron viemä kissa yhä kateissa Marbellassa

Marbellan arvoalueelta keskellä päivää varastettu arvokas rotukissa on ollut kateissa jo syyskuun alusta asti, tuhansien eurojen löytöpalkkiosta huolimatta.

Fuengirola.fi uutisoi aiemmin tänä syksynä, kuinka Marbellan vauraalla Nueva Andalucian asuinalueella Espanjan Aurinkorannikolla tapahtui röyhkeä lemmikkivarkaus.

Tatutoitu voro nappasi brittiperheen rakkaan rotukissan heidän kotitalostaan keskellä kirkasta, syyskuista päivää.

Kattivarkaus tapahtui syyskuun 9. päivä kello 12.30. Aika ja paikka ovat tarkasti selvillä, sillä voron toimet taltioituivat valvontakameraan.

Perhe on ollut lemmikkieläimensä katoamisesta luonnollisesti murheissaan. Yhdeksänvuotias Paris-niminen rotukissa on arvokas. Sfinx-rotu tunnetaan liki karvattomuudestaan.

- Mainos -

Lue myös: Tatuoitu voro varasti brittiperheen rotukissan Marbellassa – 3 000 euron löytöpalkkio

”Anna kissamme takaisin ja maksan 3 000 euroa”

Perheen äiti lupasi tuntuvan löytöpalkkion, mikäli Paris palautuisi ehjänä kotiinsa.

Ympäri sosiaalista mediaa jaetut etsintäkuulutukset eivät ole tuottaneet tulosta, ja kissa on ollut kateissa jo seitsemän viikkoa.

– Maksan palkkion, jos pieni kissamme tai tuo kamala mies löytyy. Kissa on steriloitu, joten se ei voi saada jälkeläisiä! epätoivoinen perheen äiti huomauttaa ja suuntaa sanansa jopa suoraan varkaalle:

– Jos sinä varastit kissamme, anna se takaisin ja maksan sinulle 3 000 euroa.

Tältä valvontakameran kuviin jäänyt kissavaras näyttää.

Voro kiinnitti kissan jäljittimen naapurin pihamuuriin

Äidin mukaan Paris on sirutettu.

– Hän oli puutarhassemme, missä hän tykkää paistatella päivää omassa pikkutuolissaan. Varas oli päässyt pihalle, napannut kissamme ja irrottanut sen AirTag-jäljittimen, jonka hän kiinnitti naapurimme pihamuuriin…. sen takia luulin koko päivän, että Paris oli ihan lähettyvillä, äiti kertaa tapahtumia.

– Olen hyvin järkyttynyt ja syytän itseäni, että päästin rakkaan lemmikkimme pois silmistäni. Jos ikinä otamme uuden kissan tai ylipäätään lemmikin, en jätä sitä ikinä yksin.

- Mainos -

 

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...