Viihde

Viinin maistelua ja herkkuruokia – ilmaiseksi!

Viinin maistelua ja herkkuruokia Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Peter Freislederer eläytyy viinin maailmaan esitellessään niitä.

Viini on kummallinen juoma. Sitä on nautittu tuhansia vuosia, eikä se tunnu koskaan menevän pois muodista. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä maistelemaan huippuviinejä hyvän ruoan kera. Mikä parasta, koko lysti ilmaiseksi.

Viinin sielu syntyy sen valmistamisen yhteydessä. Itse prosessi on yksinkertainen, mutta pienillä yksityiskohdilla taitavat viinintekijät saavat tuotteensa kukoistamaan. Viinin maistelua ja herkkuruokia kannatta yhdistellä ja kokeilla eri kombinaatioita.

Jokainen pullo, jokainen lasillinen, jokainen suullinen voi olla maailmaa syleilevä kokemus. Kokemukseen vaikuttavat lähes kaikki mahdolliset asiat. Sää, mielentila, seura, lasin muoto, viinin lämpötila, tarjoilijan hymy, kalan kypsyys ja kaikki muu mahdollinen muuttavat viinin nauttimisen kokemusta. Laadukas viini maistuu kuitenkin aina laadukkaalta ja kura kuralta.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Jo väri kertoo paljon viinistä. Mitä kaikkea muuta viinistä tulee tietää, tule kuulemaan.

Maanantaina 15.11. Kukossa nautitaan laadukkaita viinejä. Tarjoilijakin hymyilee ja elämä on mukavaa. Kukon sommelier Peter Freislederer esittelee ja maistattaa silloin muutaman erilaisen viinin. Viinikokemukset yhdistyvät Kukon keittiön huolellisesti valmistamiin ruokiin.

Maanantain wine tastingin ruokineen tarjoaa sinulle Woolbed, eli ruoka ja viini ei maksa sinulle mitään. Sinun tulee ilmoittautua tilaisuuteen etukäteen. Se onnistuu laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai soittamalla numeroon +34 687 151 228. Sinulla on samassa tilaisuudessa mahdollisuus kuulla Juha Flinckin pitämä mielenkiintoinen luento unen merkityksestä.

https://fuengirola.fi/category/viihde

https://en.wikipedia.org/wiki/Spanish_wine

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa