Matkailu Uutiset

Lähijunien surkea tilanne jatkuu ja pahenee

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Málagan ja Fuengirolan välillä kulkevien lähijunien aikatauluongelmat ja peruuntuvat vuorot vaikeuttavat lukemattomien ihmisten elämää, eikä loppua näy.

Koko loppukesän ja syksyn lähijunia vaivanneet ongelmat ovat pahentuneet entisestään. Junien kuljettajista on pulaa, minkä seurauksena vuoroja joudutaan jatkuvasti perumaan.

Kun vielä alkusyksystä oli tavallista, että vuoroja jouduttiin perumaan 8-12 per päivä, on peruttavien vuorojen määrä tällä hetkellä moninkertainen. Esimerkiksi tällä viikolla Málagan ja Fuengirolan välillä vuoroja on peruttu päivittäin yli 30 ja keskiviikkona luku nousi jo 40:ään. Toisin sanoen lähes joka kolmas junavuoro jää ajamatta.

Jatkuvat ongelmat, joille ei Renfen lupauksista huolimatta näy loppua, alkavat näkyä jo junien matkustajamäärissä. Monet näyttävät siirtyneen yksityisautoiluun tai vaihtoehtoisiin kulkumuotoihin, voidakseen suunnitella elämäänsä ja aikataulujansa luotettavammin.

Lähde: Sur

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa