Matkailu

Vihdoinkin retkille! Gibraltar, Ronda, Caminito, Sevilla……

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Aurinkorannikon lähiseuduilla on upeita kohteita. Bussiretkillä niihin pääsee kätevästi tutustumaan. Kuvassa luonnonvarainen apina ihmettelee turisteja Gibraltarilla.

Aurinkorannikolla ja lähiympäristössä on hillitön määrä nähtävää. Moniin mielenkiitoiseen kohteeseen tehdään päiväretkiä, joissa vetäjänä on suomalainen opas.

 

Koronapandemia on pitänyt paikallisen retkitoiminnan käytännössä kuolleena viimeiset puolitoista vuotta. Nyt retket jälleen alkavat, Aurinkorannikon ja lähialueiden upeat kohteet avautuvat kaikkien käytäviksi. Matkatoimisto Meriatur.com järjestää retkiä lähialueille syyskuusta alkaen.

Ensimmäisenä matkataan Gibraltarille joka torstai alkaen 9.9. Matkoilla oppaana toimii paljon ylistävää palautetta saanut Anssi Marstela. Myös Rondan vakituiset keskiviikkoretket käynnistyvät 14.9. Näihin retkiin on uutuutena tullut mukaan piipahdus Setenil de las Bodegas -kylässä. Kyseinen kylä on rakennettu kalliokielekkeen alle.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Caminito del Rey on yksi suosituimmista retkikohteista.

Caminito del Reyn retket alkavat 14.9. ja 28.9. alkaen niilläkin on suomenkielinen opastus. Ensimmäinen Sevillaan suuntautuva päiväretki tehdään 25.9. ja Cordobaan matkustetaan 9.10.

Lisätietoa retkistä saa osoitteesta meriatur.com . Samassa osoitteessa onnistuu myös retkille ilmoittautuminen ja niiden maksaminen.

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa