Vesa Uusi-Kilponen: Elämä kannattaa muuttaa sen mukaan kuin peilikuvasi kertoo

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika

Tämä on se vuodenaika kun ainakin suomalaiset tekevät ilkivaltaa toisilleen. Toisin sanoen piruilevat säästä ja sään armoilla Suomessa oleville.

Toki, suurimaksi osaksi suomalaiset pitävät talvesta, he ulkoilevat kauniissa talvisäässä ja nauttivat esimerkiksi pilkkimisestä ja hiihtämisestä. Talvea kiroilevat yleensä sellaiset tyypit joiden asuinpaikka on vaihtelevaisen sään alueella, jolloin sade, räntä, lumi ja mereltä puhaltavan viima vuoron perään ajaa ajatukset Aurinkorannikolle.

Viimeistäänkin silloin, kun on poliklinikalla paikattavana liukastumisen seurauksena ja kaverit lähettelevät kuvia tyynestä auringonvälkkeisestä Välimerestä oluttuopin koristaessa kuvan reunaa.

Videot shortseissa ja t-paidassa käsikädessä kulkevista ihmisistä saa ehkä posket hehkumaan kuin kaverilla paseolla. Toiset tyypit sen sijaan puolustelevat järkähtämättä oloaan Suomessa hienoilla vuodenaikojen vaihteluilla.

- Mainos -

Itse olen pyrkinyt nauttimaan Suomen syksystä ja talvesta, ei ollut muuta mahdollisuutta edes. Maassa maan tavalla ja Lukon pelit, kiitos.

Suomen kesästä nautin vieläkin, miksei sitä voisi jatkaa, kun pitää sateettomasta ja aurinkoisesta kelistä. Joka päivä on ulkoilupäivä, shortsit jalkaan ja baanalle.

Kun tulee aika jolloin voi valita, kannattaa hyödyntää opit elämän varrelta, se on vaan järjestelykysymys, ei rahakysymys.

Elämä kannattaa muuttaa sen mukaan kuin peilikuvasi kertoo, se voi auttaa sisäisen kauneuden säilymiseen.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *