Lukuaika: Vaikuttavat kynttiläkonsertit Málagassa

Vaikuttavat kynttiläkonsertit Málagassa

Olet saattanut törmätä sosiaalisessa mediassa mainoksiin, joissa on kuvia kauniista tuhansin kynttilöin sisustetusta konserttisalista. Todellisuudessa tilat ovat vielä kuvia kauniimpia ja vaikuttavampia.

Candlelight concerts on mielenkiintoinen konsepti. Näitä konsertteja järjestetään lähes sadassa kaupungissa ympäri maailman.

Yksi upeista kynttiläkonserttisaleista Málagan Sala Concierto de Maria Cristina

Kyse on kokonaisvaltaisesta audiovisuaalisesta kokemuksesta. Candlelight konsertit järjestetään upeissa, yleensä aika erikoisissa saleissa. Musiikki on käytännössä akustista, vain minimaalista äänentoistoa käytetään tarvittaessa.

Esitettävä musiikki vaihtelee Bachista Beatlesiin. Väliin mahtuu Vivaldia, Queenia, Coldplayta ja monien muiden artistien ja säveltäjien musiikkia. Soittajat ovat korkeatasoisia ammattilaisia ja kokoonpanot vaihtelevat musiikin mukaan. Joskus lavalla on pelkkä piano, joskus jousikvartetti tai akustinen kitara ja puhaltimet.

Kynttiläkonserttien kokoonpanot vaihtelevat esitettävän musiikin mukaan.

- Mainos -

Esimerkiksi Queenin musiikkia soitetaan jousikvartetilla. Kappaleet on sovitettu upeasti ja on jopa hämmästyttävää, kuinka viulisti pystyy tuomaan lavalle saman tunnelman, mikä välittyy Freddie Mercuryn laulusta.

Candlelight konsertteja järjestetään Aurinkorannikolla alkavana syksynä useita. Málagassa seuraava konsetti pidetään 20.8. Sala Concierto de Maria Cristina -salissa. Tuolloin kuullaan elokuvasäveltjä Hans Zimmermanin musiikkia. Syyskuussa Málagan Carmen Thyssen -museossa päästään nauttimaan Vivaldin 4 vuodenaikaa teoksesta ja jo mainitusta Queen -musiikista. Tarkemmat tiedot ja lipunvaraukset osoitteesta: https://feverup.com/malaga/candlelight

Tässä pieni teaser -video kynttiläkonserteista:

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...