Uudenvuoden juhlissa sambataan ja bailataan – The Party Fellows & Costan Sambanaiset

Vuoden viimeinen päivä koittaa tuossa tuokiossa. Joulun syömisen ja rauhoittumisen jälkeen uuden vuoden aattona on kiva lähteä kunnolla irrottelemaan. Se onnistuu hienosti vaikkapa kukon New Year Celebration partyssa.

Uuden vuoden bileet aloittaa Costan Sambanaiset. Värikäs ja kieltämättä seksikäs sambashow alkaa klo 21.00. Samban jälkeen on aika tanssahdella ja sosialiseerata, kunnes klo 22.00 The Party Fellows ottaa komennon bileistä. Luvassa on kovaa tykitystä, kovimmat bilebiisit niin Härmästä kuin Ameriikasta.

Costan Sambanaiset avaa Uuden vuoden juhlat.

Party Fellowsin show vedetään kahdessa osassa. Jälkimmäinen setti on ajoitettu niin, että Fellowsit laskevat lavalta kellonlyönnit vuoden vaihtumiseen ja samalla niellään 12 viinirypälettä. Toivottavasti ei tarvita ambulanssia auttamaan liian innokkaita rypäleiden nielijöitä.

Party Fellowsin kanssa lavalla vierailee myös kaksi legendaarista hahmoa, Elvis ja Irwin. Joku voi väittää, että nämä legendat ovat jo manan majoilla, väite voi pitää paikkansa, mutta Kukossa molemmat näistä kansanvillitsijöistä syntyvät uudelleen.

- Mainos -

Uuteen vuoteen liittyy aina erilaisten kuplivien ja muiden tunnelmaa nostattavien juomien nauttiminen. Niin tietysti Kukossakin, illan alussa klo 21-22 tunnelmaa nostatetaan edullisesti. Silloin vietetään happy hour, olut tai viinilasi maksaa vain 1€ ja Gin & Tonicin saa hintaan 4€.

Jotta nälkä ei pääsisi yllättämään juhlijoita, Kukossa on katettu buffet-pöytä kaikille paikalla olijoille. Pöydästä löytyy ribsejä, lihapullia, paneroitua kanaa ja kalaa, pastasalaattia, coleslawta, mozzarellatikkuja, sipulirenkaita ja totta kai nakkeja ja perunasalaattia.

Lippu näihin kemuihin maksaa 30€. Se sisältää ohjelman ja edellä mainitun buffet-ruokailun. Lipun voi varata etukäteen osoitteesta kukko.events@gmail.com. Voit noutaa liput myös Kukosta, Lipunmyynti on auki tällä viikolla ke, to ja pe klo 11-15.

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...