Yritysuutiset

Uuden konseptin hoivakoti avattiin

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Uusi hoivakoti sijaitsee Arroyo de la Mielissä.

 

Benalmádenan Arroyo de la Mieliin avattiin viime viikolla uusi, erityisesti dementiapotilaiden hoitoon keskittyvä 84-paikkainen hoivakoti. Macrosadin avaama uusi paikka perustuu uudenlaiseen Senior premium -konseptiin.

Hoivakodin avajaisissa oli paikalla arvovaltaisia vieraita. Avajaisia kunnioittivat läsnäolollaan Benalmádenan pormestari Victor Navas sekä Andalusian sosiaalisesta toiminnasta vastaava pääsihteeri Daniel Salvatierra. Juhlapuheissa nostettiin esiin Senior Premium konseptin uutta mallia, jonka avulla dementiapotilaiden itsenäistä elämää pyritään tukemaan ja parantamaan.

Uuden seniorikodin suunnittelussa on huomioitu muitakin kuin hoidollisia tarpeita. Arroyo de la Miel valikoitui paikkakunnaksi, koska sen sijainti on keskeinen Aurinkorannikolla. Lisäksi se pystyy tarjoamaan kodin asukkaille monipuoliset kulttuuriset, liikunnalliset ja kulinaristiset palvelut. Välimeri on kivenheiton päässä, ilmasto Euroopan paras ja sijainti on logistisesti hyvä. Seniorikoti sijaitsee vain kymmenen minuutin automatkan päässä Málagan lentokentältä.

Senior premium -konsepti tarjoaa rinnakkaiseloa erilaisiin tarpeisiin. Asiakkaat sijoitetaan monen erilaisen muuttujan mukaan juuri hänelle sopivaan yksikköön. Hoitoa ammattitaitoisen henkilökunnan tarjoamana on tarjolla 365 päivää vuodessa 24 tuntia vuorokaudessa. Macrosadin Arroyo de la Mielin yksikön johtavana asiantuntijana ja mentorina toimii arvostettu geriatrian erikoislääkäri Luis López Trigo, Espanjan geriatriayhdistyksen entinen puheenjohtaja.

Lisätietoja Macrosadista ja Senior premium -konseptista löytyy osoitteesta www.residenciaarroyodelamiel.com

 

 

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa