Lukuaika: Uuden konseptin hoivakoti avattiin

Uuden konseptin hoivakoti avattiin

 

Benalmádenan Arroyo de la Mieliin avattiin viime viikolla uusi, erityisesti dementiapotilaiden hoitoon keskittyvä 84-paikkainen hoivakoti. Macrosadin avaama uusi paikka perustuu uudenlaiseen Senior premium -konseptiin.

Hoivakodin avajaisissa oli paikalla arvovaltaisia vieraita. Avajaisia kunnioittivat läsnäolollaan Benalmádenan pormestari Victor Navas sekä Andalusian sosiaalisesta toiminnasta vastaava pääsihteeri Daniel Salvatierra. Juhlapuheissa nostettiin esiin Senior Premium konseptin uutta mallia, jonka avulla dementiapotilaiden itsenäistä elämää pyritään tukemaan ja parantamaan.

Uuden seniorikodin suunnittelussa on huomioitu muitakin kuin hoidollisia tarpeita. Arroyo de la Miel valikoitui paikkakunnaksi, koska sen sijainti on keskeinen Aurinkorannikolla. Lisäksi se pystyy tarjoamaan kodin asukkaille monipuoliset kulttuuriset, liikunnalliset ja kulinaristiset palvelut. Välimeri on kivenheiton päässä, ilmasto Euroopan paras ja sijainti on logistisesti hyvä. Seniorikoti sijaitsee vain kymmenen minuutin automatkan päässä Málagan lentokentältä.

- Mainos -

Senior premium -konsepti tarjoaa rinnakkaiseloa erilaisiin tarpeisiin. Asiakkaat sijoitetaan monen erilaisen muuttujan mukaan juuri hänelle sopivaan yksikköön. Hoitoa ammattitaitoisen henkilökunnan tarjoamana on tarjolla 365 päivää vuodessa 24 tuntia vuorokaudessa. Macrosadin Arroyo de la Mielin yksikön johtavana asiantuntijana ja mentorina toimii arvostettu geriatrian erikoislääkäri Luis López Trigo, Espanjan geriatriayhdistyksen entinen puheenjohtaja.

Lisätietoja Macrosadista ja Senior premium -konseptista löytyy osoitteesta www.residenciaarroyodelamiel.com

 

 

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesälomakuukausi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...