Matkailu

Unohtumaton Sevilla, Andalusian pääkaupunki – retket käynnistyvät

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Sevillan lumo pitää kokea paikan päällä.

Sevillan ihanuuteen voi sukeltaa pää pilvissä, ainoatakaan huonoa puolta huomaamatta, hymyillen pöhkösti kuin euforia-aallon alle jääneenä.

 

Sevillan lumoava kauneus, sen tukahtumaton tunnelma ja ihmisten kiireetön, mutta päämäärätietoinen olemus kaappaavat retkeilijät omakseen. Tähän kaikkeen pääsee jälleen syyskaudella tutustumaan neljällä matkatoimisto Meriatur.comin järjestämällä päiväretkellä.

Sevillaa voi ihailla lipuen katujen ja puistojen halki kiireettömässä tunnelmassa, siemaillen Sevillan lumoa pieninä annoksina, jotka silti meinaavat tukehduttaa upeuteensa.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Sevilla on täynnä historiaa ja kauneutta.

Kaupungin suuruudenhulluun tarinaan pääsee elävästi sisälle oppaan tarjotessa lähes jokaiseen kadunkulmaan haukkauksen historiaa ja kertomuksia, joiden avulla kävelyreitin näkymät sulautuvat yhteen menneisyyden kanssa.

Sevillan mahtipontisuus aukenee vierailijoille kenties parhaiten Plaza de Españalla ja maailman suurimmassa katolisessa katedraalissa. Oppaan ansiosta katedraalia koristavien teosten tarina hiipii ihon alle.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Sevillan katetdraali on vaikuttava.

Jos vielä antaa mielikuvituksensa antautua oppaan puheiden valtaan, voi kuvitella itsensä keskelle katedraalin 1400-luvulla alkanutta rakennusprojektia. Kun päivä alkaa nukahtaa, Sevilla alkaa vasta heräillä siestaltaan.

Meriatur.com -matkatoimisto järjestää päiväretkiä Sevillaan 25.9., 12.10., 30.10. ja 15.12. Liput voi varata kätevästi verkkokaupasta: Meriatur.com.

Retkien oppaana toimii kehuttu ja pidetty Anssi Marstela. Marstelalla on parinkymmenen vuoden kokemus oppaana Andalusiassa ja hänen tietomääränsä alueen historiasta, kulttuurista ja luonnosta hakee vertaistaan.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Jo on aikakin

Espanjassa käyttökelpoista ruokaa menee yli 1.3 miljoonaa tonnia vuodessa kaatopaikalle. Nyt...

Paratiisista

Ylen ja espanjalaisen Mediapro-yhtiön yhteistuotantona toteutetun Paratiisi -tv-sarjan toisen tuotantokauden kuvaukset...

Yksin!

Minulta silloin tällöin kysytään, olenko tosiaan ihan yksin, ilman puolisoa. Kysymys...

Viikon kysymys

Kaipaatko kättelyä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa