Lukuaika: Turisti tappoi toisen viidakkoveitsellä pubissa Torremolinosissa

Turisti tappoi toisen viidakkoveitsellä pubissa Torremolinosissa

Veritekoaan katuva hollantilaismies tuomittiin kymmenen vuoden vankeusrangaistukseen Espanjan Aurinkorannikolla.

Toukokuussa 2022 hollantilainen 57-vuotias miesturisti Melvyn vietti iloista iltaa pubissa Torremolinosissa, Espanjan Aurinkorannikolla.

Heineken Corner -pubi on enimmäkseen hollantilaisten suosima baari La Carihuelan alueella.

Baari-ilta sai synkän käänteen, kun Melvyn riitautui toisen hollantilaisen miesturistin kanssa ja lopulta tora päättyi järkyttävään veritekoon.

Lue myös: Fuengirolan diskopuukottaja tarttui ensin polttarijuhlijan takapuoleen

- Mainos -

Surmaaja puhui tytöille rivosti

Syyttäjän mukaan kaikki alkoi siitä, kun Melvyn teki rivon huomautuksen ilmeisesti alaikäisille tytöille.

Tästä toinen hollantilainen moitti häntä. Todistajien mukaan maanmies kutsui Melvyniä ”likaiseksi mieheksi” ja huomautti, kuinka ”he voisivat olla tyttäriäsi”.

Baarinpitäjä meni miesten sanaharkan välin ja erotti riitapukarit.

Tämän jälkeen Melvyn ilmoitti menevänsä kotiin, mutta sen sijaan hän suuntasi autolleen, joka oli pysäköity La Carihuelan parkkiin, otti sieltä macheten ja palasi pubin läheisyyteen.

Machete eli viidakkoveitsi on hyvin iso veitsi, jota käytetään lähinnä trooppisilla alueilla. Se on yleensä noin 50-60 senttimetriä pitkä.

Melvyn odotti, että toinen hollantilainen tuli ulos tupakalle, kävi sitten miehen päälle ja löi tätä machetella kuolettavasti.

Hollantilaismies tunnusti tekonsa

Tapauksen selvittämisessä keskeinen rooli oli turvakameran tallentama video, joka näytti selkeästi, miten pubin ulkopuolella kadulla käyty tappelu ja kuolema tapahtuivat 25. toukokuuta 2022 varhain aamulla.

- Mainos -

Tapettu hollantilaismies vietti lomaa vaimonsa kanssa Torremolinosissa. Häneltä jäi kolme lasta.

Surmaaja tunnusti tekonsa ja myönsi syyllisyytensä. Oikeudenkäynti Melvyniä vastaan käytiin viime maanantaina (11.12.) Málagan oikeustalossa.

Hänet julistettiin syylliseksi ja vaikka tuomiota ei ole vielä langetettu, osapuolten välillä on sopimus, ja syyttäjä on esittänyt 10 vuoden vankeustuomiota tekijälle. Melvyn on hyväksynyt ehdotetun rangaistuksen.

Melvyn on myös ilmoittanut tuntevansa suurta katumusta ja ilmaissut oikeudenkäynnissä uhrin perheelle pahoittelunsa.

Syytetty tuntee suurta katumusta ja maksoi korvauksia uhrin perheelle

Syytetty maksoi uhrin perheelle 96 020 euroa korvauksena rikoksesta johtuvasta vahingosta. Syyttäjä oli arvioinut vahingonkorvauksen olevan 400 000 euroa (100 000 euroa vaimolle ja kullekin surmatun kolmelle lapselle).

Syyttäjä otti huomioon, että 96 020 euron maksu on osittainen hyvitys vahingosta ja alensi pyyntöään tuomiosta 13 vuodesta 10 vuoteen. Hollantilaistappajalle vaadittiin alun perin jopa 27 vuoden vankeusrangaistuksia murhasta ja laittomasta aseen hallussapidosta (macheteen liittyen).

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi, kuva: Google Maps
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...