Torreblancan uusi lähiöravintola

Torreblancaan avattiin loppusyksyllä vaivihkaa uusi lähiöravintola Club Dos Renos. Kuten nimi kertoo, ravintolalla on tiivis yhteys Fuengirolan keskustassa sijaitsevaan Dos Renos -ravintolaan.

-Tämä toinen ravintola tuli vähän kuin vahingossa syliin. Olimme puolisoni Kaisu Tissarin kanssa asiaa pohtineet, mutta tästä kyseisestä ravintolasta kuulimme tuttujen kautta. Jonkin aikaa neuvottelimme ja hinta asettui kohtuulliseksi, joten päätimme kokeilla, ravintoloitsijapariskunnan keittiömies Markku Malila kertoo.

Club Dos Renos on lähiöravintola aidoimmillaan. Se sijaitsee Torreblancan mäen huipulla kaukana muista palveluista. Alueella asuu kuitenkin paljon ihmisiä, joten kysyntää pitäisi löytyä. Samassa talossa ravintolan kanssa on 260 asuntoa, eli aika moni pääsee oman talon alakertaan ruokailemaan ja rentoutumaan.

Helena Roschier toimii Club Dos Renoksen ravintolapäällikkönä.

- Mainos -

-Moni sanoo paikkaamme kodinomaiseksi. Sellaiseen olemme pyrkineetkin, meillä on esimerkiksi kirjastonurkkaus, jonne voi tulla vaikka ennen tai jälkeen ruokailun kaikessa rauhassa lueskelemaan. Sieltä löytyy myös lautapelejä ja muuta kivaa puuhaa vaikka lapsiperheille. Myös erilaiset yksityistilaisuudet kuten synttärit ja kokoukset onnistuvat meillä hyvin, ravintolapäällikkö Helena Roschier sanoo.

Club Dos Renoksessa viihtyvät lapsetkin. Kirjastonurkkauksesta löytyy lautapelejä ja muuta puuhaa.

Poroa Ja pizzaa

Club Dos Renoksen ruokalista on pitkälti keittiömestari Markku Malilan suunnittelema. Listalla on Dos Renos -klassikoita, kuten erilaisia pororuokia, lisäksi listalta löytyy burgereita, leikkeitä, salaatteja ja lihapullia.

-Lähtökohta on, että ravintolan ruoka on simppeliä ja hyvää. Mitään turhaa kikkailua emme harrasta.

Listalla on myös vaihtuvuutta. Keittiöstä löytyy kunnollinen pizzauuni ja varsinkin viikonloppuisin on usein mahdollisuus saada myös pizzaa.

The Troopers duo viihdytti lauantai-iltana täyttä salillista väkeä.

Testiryhmämme vieraili Club Dos Renoksessa lauantai-iltana. Ennakkomainosten mukaan illalle oli buukattu myös elävää musiikkia. Menimme paikalle puoli kahdeksan aikoihin ja ravintola alkoi juuri silloin täyttyä. Kun bändi aloitteli kahdeksan jälkeen, jokainen jakkara ravintolassa oli varattu.

Tunnelma oli juuri niin kotoisa, kuin vain lähiökrouvissa voi olla lauantai-iltana. Ihmiset tuntuivat viihtyvän, bändin tauolla ravintolassa vallitsi iloinen puheensorina. Keittiöstä kulki pöytiin pizzaa ja muuta ruokaa kovaa kyytiä.

Me päätimme kokeilla poroa kahdessa eri muodossa. Kumpikaan niistä ei ollut ihan perinteisin käristys vaan otimme porokebabin ja poropizzan.

Porokebab oli uusi mielenkiintoinen kokemus. Hieman poronkäristyksen tapaan valmistettu poro tarjoiltiin rapeiden ranskalaisten, salaatin ja maukkaan majoneesikastikkeen kera. Liha oli laadukasta ja mureaa. Mielenkiintoinen ja herkullinen ateria.

- Mainos -

Pizzan päälle oli poron lisäksi laitettu mehevyyttä tuomaan hieman pekonia ja yllätyselementtinä sipulihilloketta. Hilloke toi makuun mukavan makeuden, poro oikeasti maistui pizzankin päällä porolta ja makuyhdistelmä oli mainio. Jälkkärissäkin pysyimme Lapin lumoissa, saimme herkullista leipäjuustoa lakkahillon ja kokin salaisen kastikkeen kanssa.

Lapin makuja on tarjolla myös jälkkäreissä. Leipäjuusto ja lakkahillo vie kielen mukanaan.

Lapin maut ovat pitkälti peräisin Markku Malilan saamelaisen isoäidin perintöä. Osa resepteistä jopa suoraan mummun keittokirjasta.

Club Dos Renos on kaikin puolin onnistunut ravintola. Se ei hienostele eikä kruusaile turhia. Palvelu on kodikkaan ystävällistä ja ruoka hyvää. Musiikki-iltoina meininki nousee kattoon saakka. Torreblancan asujille erinomainen lähiöravintola, myös kauempaa kannattaa vierailla.

Ihan helppoa ravintolan löytäminen ei Torreblancaa tuntemattomalle ole. Osoite on Calle el Lirio 16. Se kannattaa laittaa vaikka Google mapsiin, ilman ohjeita löytäminen voi olla hankalaa. Bussi numero 6 tulee myös aivan ravintolan viereen. Ravintola on auki ti-su lounaasta illalliseen.

Lue lisää artikkeleita Aurinkorannikon mielenkiintoisista ravintoloista täältä: https://fuengirola.fi/kategoria/ravintolat/

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...