Elvis elää!

Maailmalla on paljon Elvis tributoijia. Yksi parhaista vaikuttaa Aurinkorannikolla, hän on Johnny G.

Ladies & gentlemen, Elvis Presley is in the building, please welcome on stage mr. Elvis Presley…. Nauhalta tulee pitkät alkupuheet ja tunnelmaan virittävä musiikki. Lopulta lavalle kiipeää Elvis, mies vaaleansinisessä paljettipuvussa ja CC Rider lähtee soimaan. Ääni ja lavaliikehdintä on kuin kuninkaalla itsellään. Shown alussa kuullaan Elviksen myöhempien vuosien upeita kappaleita kuten In the Ghetto, Are you lonesome tonight ja It´s now or never. Tauon jälkeen uusissa vaatteissa Elvis siirtyy historiassa taaksepäin, ohjelmistoon tulee kappaleita 50-luvulta, That´s all right mama, Heartbreak hotel jne.

Tuntuu siltä, että lavalla todellakin esiintyy Elvis. Todellisuudessa lannetta vatkaa ja ylähuulta nostelee britti John Gale. Hän on yksi parhaista Elvis-tulkeista ainakin Euroopassa, myös Yhdysvalloissa hänen eläytymistään arvostetaan.

Ilme ja lantio ovat kuin kuninkaalla itsellään.

Johnny G -taiteilijanimellä esiintyvä Gale on valloittanut tänä talvena myös suomalaisten sydämet Aurinkorannikolla. Mies tekee Elvis-tribuuttejaan Kukossa Woolbedin järjestämissä tilaisuuksissa maanantaisin. Johnny G osaa olla muutakin kuin Elvis. Häneltä irtoaa helposti niin Frank Sinatrat kuin Roy Orbisonit. Erityisen hyvä hän on romanttisten ikivihreiden tulkinnoissa, niitä kuullaankin Kukossa ystävän päivänä 14.2.

- Mainos -

Voit ilmoittautua Johnny G:n ja Woolbedin iltoihin laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@woolbed.com tai whatsapp viestin numeroon +34 687 151 228. Voit ilmoittautua myös käymällä Kukon lipunmyynnissä arkisin klo 11-15. Elvis tapahtumat eivät maksa mitään, Woobed tarjoaa kaiken lisäksi vielä kunnon ateriat juomineen. Ensi maanantaina Johnny G. tarjoaa romanttisen illan rakkauden merkeissä, koska silloin vietetään ystävän, tai oikeammin rakastavaisten päivää. Tuohon erikoistilaisuuteen liput maksavat 10€, sitä vastaan saa kolmen ruokalajin aterian juomineen ja loistavaa viihdettä. Juha Flinck pitää tilaisuudessa terveysluennon unen merkityksestä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...