Lukuaika: Temptation Islandia kuvataan Maastopalon kupeessa

Temptation Islandia kuvataan Maastopalon kupeessa

Benahavisin lähistöllä vuoristoalueella riehuu mittava maastopalo. Samalla seudulla kuvataan Temptation Island ohjelmaa. Savu ja liekit ovat aiheuttaneet jonkin verran haittaa kuvauksille.

 

-Me seuraamme tilannetta tarkkaan ja mikäli tarve vaatii ryhdymme välittömästi toimenpiteisiin. Toistaiseksi suurimmat haitat ovat olleet melkoisen runsas savun määrä ilmassa. Olemme kehottaneet kaikkia paikalla olevia käyttämään hengityssuojainta, mikäli savu ja ilmassa leijuva tuhka vaikeuttaa hengitystä, Kertoo Temptation Islandin tuottaja Ilari Wirtanen.

Teptation Island tuottaja Ilari Wirtanen on toistaiseksi rauhallinen maastopalon suhteen. (Kuva: Teemu Laitinen)

 

- Mainos -

Temptation Island reality -ohjelmaa kuvataan Benahavisin ja Esteponan alueilla. Toinen kuvausvilla sijaitsee vajaan kymmenen kilometrin päässä paloalueelta.

 

-Joitain treffejä ja aktiviteetteja oli suunnitteilla sellaisille alueille, joissa on evakuointikehotus päällä. Tietenkin joudumme siirtämään tällaiset tapahtumat toisaalle tai ainakin eteenpäin, mikäli tuli rauhoittuisi. Ensi viikolle meillä on suunnitteilla isompia kuvauksia Benahavisin kylään. Saa nähdä miten niiden käy, jos emme voi sinne mennä, löydämme kyllä vaihtoehtoisia paikkoja.

 

Tuuli on tänään päivän mittaan vaihtanut suuntaa niin, että savu on pikkuhiljaa hälvennyt kuvauspaikoilta.

 

-Nopeasti tuo ilman laatu näyttää parantuvan. Me seuraamme viranomaistiedotusta jatkuvasti ja olemme valmiina toiminaan, jos vaikka evakuointikehotus tulisi. Tämän hetken arvio on kuitenkin sellainen, että tälle alueelle ei evakuointia ole tulossa, Wirtanen sanoo.

Benahavisin maastopalosta nousee massiiviset savupilvet. (Kuva: Rami Kääriäinen)

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...