Tangoa modernisti – Martin Alvarado & Matti Laukkanen

Ikuinen kiista siitä kumpi on parempaa, argentiinalainen vai suomalainen tango, voidaan haudata. Maanantaina 4.12. Kukossa yhdistyy molempien kulttuurien parhaat ja uusimmat muodot. Esiintymässä ovat Martin Alvarado (voc.) ja Matti Laukkanen (piano).

Miehet ovat levyttäneet yhdessä Nuestro Tango -nimisen albumin, joka sisältää upeita tulkintoja niin argentiinalaisista kuin suomalaisistakin tangoista. Miesten musiikki on kunnianhimoista ja siinä yhdistyvät monet perinteet. Kyse ei ole perinteisestä Suomi- tai Argentiina-tangosta, tämä on jotain aivan uutta ja mielenkiintoista.

Musiikissa yhdistyy tangoon jazz ja myös klassisen musiikin vaikutteet. Ei varmasti mene paljoa harhaan, jos väittää Alvarado & Laukkanen duon olevan tällä hetkellä maailman korkeatasoisin ja luovin tangoakti. Se on paljon sanottu, mutta kannattaa tulla muodostamaan oma mielipiteensä asiasta Kukkoon maanantaina.

Alvarado on jo pitkään ollut Argentiinan tunnetuin ja arvostetuin tangolaulaja. Hän konsertoi jatkuvasti ympäri maailmaa. Laukkanen on uuden suomalaisen tango nuevon uranuurtaja.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...