Sydänkohtauksella huijannut sarjasyömäri tuomittiin vankeuteen – ravintoloitsijat suuttuivat

Keski-ikäinen ulkomaalaismies syyllistyi 20:een ravintolahuijaukseen Espanjan Alicanten alueella, mutta selvisi 42 päivän vankeustuomiolla.

Nälkäinen sarjasyömäri on herättänyt huomiota Espanjan Alicantessa, joka on myös suomalaisten suosima kaupunki Costa Blancalla.

Fuengirola.fi kertoi aiemmin syyskuussa, että liettulaiassyntyinen, noin 50-vuotias mies käyttää hyväkseen syö ja häivy -tekniikkaa, joka on saattanut paikalliset ravintoloitsijat raivon partaalle.

Huijarin kuva on tämän artikkelin pääkuvassa – se on sama foto, jonka viranomaiset ovat jakaneet ravintoloille.

Sarjasyömäri pidätettiin pari viikkoa sitten Alicantessa, kun hän nautittuaan paellaa ja viskiä espanjalaishenkisessä ravintolassa yritti poistua maksamatta noin 35 euron laskuaan. Mies jopa esitti saaneensa sydänkohtauksen ja heittäytyi dramaattisesti maahan ravintolan ovella.

- Mainos -

Ravintolan henkilökunta ei häkeltynyt, vaan kutsui poliisit.

Lue myös: Sarjasyömäri näytteli sydänkohtausta välttääkseen ravintolalaskun Espanjassa

Ravintolat aprikoivat nyt yhteiskantelua

Espanjan Kansallisen poliisin (Policía Nacional) mukaan sarjasyömäri on syyllistynyt vuoden sisällä kahteenkymmeneen vastaavan ravintolahuijaukseen Costa Blancan alueella.

Lokakuussa hänelle langetettiin vankeustuomio: 42 päivää paikallisessa vankilassa, minkä jälkeen hän on taas vapaalla jalalla.

Tuomion vähäisyys on saanut ravintoloitsijat suuttumaan, uutisoivat paikalliset mediat.

Liettualaisen sarjasyömärin rikokset laskettiin nimittäin lieviksi, koska vahingot ovat alle 400 euron suuruisia.

Ravintoloitsijat eivät kuitenkaan aio antaa periksi. Miehen kuva on jaettu kaikkiin alueen ruokapaikkoihin varoitukseksi.

Lisäksi huijauksen uhreiksi joutuneet syöttölät miettivät mediatietojen mukaan yhteiskantelun laatimisista sarjasyömäristä. Tällöin häntä voisi odottaa jopa kahden vuoden vankeus.

- Mainos -

– Hän on käyttänyt hyväkseen oikeusjärjestelmää, Navarra Sancho -toimiston asianajaja totesi.

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...