Lukuaika: Sarjasyömäri näytteli sydänkohtausta välttääkseen ravintolalaskun Espanjassa

Sarjasyömäri näytteli sydänkohtausta välttääkseen ravintolalaskun Espanjassa

Liettualaissyntyinen, siististi pukeutunut 50-vuotias mies on tehtaillut röyhkeitä ravintolahuijauksia Espanjan Alicanten alueella jo kymmeniä.

Suomalaistenkin suosima Alicante on samannimisen maakunnan pääkaupunki Valencian itsehallintoalueella. Espanjan itärannikolla sijaitsevaa seutua kutsutaan myös Costa Blancaksi.

Alicantessa ja Torreviejassa on lukuisia hyviä ravintoloita kuten Aurinkorannikollakin. Nyt alueen ravintolat ovat joutuneet nälkäisen sarjasyömärin uhriksi.

Viimeisin rötös tapahtui tällä viikolla El Buen Comer -ravintolassa Alicantessa, kun 50-vuotias kaljupäinen, merkkivaatteisiin pukeutunut huijari asteli syöttölään.

Espanjalaisen El Pais -lehden mukaan kyseinen herrasmies on niittänyt jo mainetta kuuluisalla syö-ja-häivy -tekniikallaan. Lehti julkaisi myös huijarin pidätyskuvan.

- Mainos -

Lue myös: Hiippaileva kaasuhuijari Fuengirolassa

”Kulautti viskin kitusiinsa”

Kansallisen poliisin (Policía Nacional) mukaan sarjasyömäri on kotoisin Liettuasta.

Baltti hämää uskottavalla ulkomuodollaan: hän on siisti ja huoliteltu. El Buen Comer -ravintolaankin sarjasyömäri tuli pukeutuneena tummanharmaisiin, pitkiin housuihin, poolopaitaan, vaelluskenkiin ja tunnetun merkin toppatakkiin.

Poliisin mukaan juuri miehen edustavuus on hämännyt huijauksen uhriksi joutuneita ravintoloita.

Tuoreimmassa tapauksessa ravintolan manageri kertoo, että mies valitsi sisäpöydän, tilasi merenelävä-paellaa ja viskin, jonka hän kulautti kitusiinsa yhdellä huikalla.

El Buen Comer -ravintolan paella kelpasi huijarille. Kuva: Facebook.

Huijari kaatui dramaattisesti maahan

Kun sarjasyömärille sitten tuotiin noin 35 euron arvoinen lasku, hän valitteli rahattomuuttaan ja väitti lähtevänsä hakemaan lompakkonsa hotellista.

Ravintolan henkilökunta ei uskonut miestä, vaan esti poispääsyn, jolloin huijari ”dramaattisesti kaatui maahan” lähellä ovea ja näytteli saaneensa sydänkohtauksen.

Tarjoilijat eivät menneet tähänkään lankaan, vaan soittivat paikalle poliisit. Vielä virkavallan tullessa liettualainen sarjasyömäri vaati ambulanssia, mutta pyristely loppui nopeasti, kun poliisit tunnistivat miehen.

- Mainos -

Huijari tokeni ”sydäninfarktistaan” hetkessä, kun poliisit pidättivät hänet. Hänet terveydentilansa toki varmistettiin.

Lue myös: Aasinkakkalotto haisee ja hurmaa – tästäkö uusi houkutin Fuengirolaankin?

Espanjalaisherkkuja tarjoileva El Buen Comer -ravintola sijaitsee Alicantessa, Costa Blancalla. Kuva: Facebook.

”Mielihalu venäläiseen salaattiin”

Kansallisen poliisin mukaan kyseinen sarjasyömäri on syyllistynyt tänä vuonna 20:een samanlaiseen ravintolahuijaukseen.

– Tällä ”gastro-huijarilla” tuntuu olevan erityinen mielihalu venäläiseen tapassalaattiin, muuan poliisi totesi viitaten Espanjassa suosittuun salat olivier  -perunasalaattiin.

Liettualaista sarjasyömäriä odottaa nyt rangaistus huijauksistaan, jotka lasketaan lieviksi, koska summat ovat alle 400 euroa.

Poliisi on myös jakanut miehen kasvokuvan paikallisille ravintoloisijoille, jotta jatkossa mahdollisilta huijausyrityksiltä vältytään.

 

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesälomakuukausi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...