Viihde

SUUDELMIN SULJETUT KIRJEET  Maija Hapuoja tulkitsee Repe Helismaata 

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Repe Helismaan tekstit ovat suomalaista kollektiivista muistia parhaimmillaan. Ne siirtyvät sukupolvelta toiselle aina uusina sovituksina. Tällä kertaa niitä päästään kuulemaan Maija Hapuojan tulkintoina.

 

Konsertissa kuullaan kuinka laulaja Maija Hapuoja ja pianisti Tapio Nykänen tulkitsevat Reino Helismaan tunnetuimpia lauluja Carita Holmströmin uusina, upeina sovituksina. Ohjelmistossa ovat ainakin Reissumies ja kissa, Meksikon pikajuna, Surujen kitara, Heijastus ja Säkkijärven polkka.

Duo on esittänyt tätä kokonaisuutta ”Suudelmin suljetut kirjeet” Suomessa eri teattereissa ja konserttisaleissa, mm. Helsingin Savoy teatterissa.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Maija Hapuoja sukeltaa Helismaan maailmaan.

Maija alkoi keski-iän kynnyksellä kiinnostua teatraalisesta ilmaisusta. Tekstit ovat aina olleet hänelle tärkeitä ja niinpä nytkin laulujen tarinanomaisuus tuli iholle. Löydettyään tekstien arkipäivän elämän, seikkailun, romantiikan, sekä uskomattoman hienot luontokuvaukset, hän innostui tutkimaan lähemmin Repen tuotantoa.

Konsertit pidetään ravintola Kukossa perjantaina 5. ja lauantain 6.11. Liput maksavat ennakkoon 20€ ne kannattaa varata ennakkoon laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] .

https://fuengirola.fi/category/viihde/

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa