Suomen ennätys kiinteistökaupassa: suomalainen kiinteistövälittäjä myi 18 000 000 € talon Marbellassa

– Uskoisin, ettei kukaan suomalainen kiinteistövälittäjä ole aiemmin tämän hintaista yksityiskotia myynyt, arvioi Anssi Kiviranta Strand Propertiesilta.

Myyjä ja asiakas eivät halua kertoa tarkkaa kauppahintaa, mutta pyyntihinta talosta oli 17.950.000€.

– Pyrimme tietysti neuvottelemaan asiakkaallemme parhaan mahdollisen hinnan kohteesta. Tämä on kuitenkin juuri valmistunut megavilla, joka ei vielä ollut edes virallisesti myynnissä. Siksi neuvotteluvaraa ei ihan kauheasti ollut, mutta hyvän hinnan saimme asiakkaallemme neuvoteltua.

Erilaisissa lounge-tiloissa on mukava rentoutua.

Tämän kokoluokan kauppa on välittäjällekin tuottoisa. Tarkkaa myyntipalkkiota Kiviranta ei halua kertoa, mutta yleinen myyntiprovisio Aurinkorannikolla on 5% kauppahinnasta. Pyyntihinnasta tuo summa olisi liki 900.000€, eli merkittävistä summista puhutaan.

- Mainos -

– Myyntiprosessi oli melko pitkä. Aloimme kartoittamaan tilannetta asiakkaan kanssa viime vuoden toukokuussa. Kiersimme Marbellan seudulla varmaan lähes 40 kohdetta ja pikkuhiljaa asiakkaalle vahvistui ajatus talon sijainnista ja muista halutuista yksityiskohdista.

Luksusvilla Marbellassa

Kaupan kohde sijaitsee Marbellassa. Talolta on upeat näkymät ikoniselle La Concha -vuorelle ja yhdelle Marbellan kauniista golfkentistä.

Talon hulppeat näkymät avautuvat Aloha golf-kentälle ja la Concha vuorelle.

Talon on rakennuttanut Matterhorn Estates -yhtiö. Se on erikoistunut nimenomaan isojen luksusvillojen rakentamiseen.

Matterhornin nettisivuilla sanotaan, että tämä kohde on syntynyt täydellisyyden tavoittelusta (drive to perfection). Siksi jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty ja kaikessa rakentamisessa on käytetty parasta saatavilla olevaa osaamista ja materiaalia.

Talossa kaikki sisäänkäynnistä ja ajotiestä kotituoksuihin ja puutarhassa kasvatettuihin kasvilajeihin on harkittu huolellisesti.  Vaikka kyseessä on täysin moderni Marbella-huvila, jossa on 2000-luvun laatu ja tekniset ratkaisut, Finca Azur yhdistää ajattoman arkkitehtonisen tyylin Välimeren viehätykseen ja nykyaikaiseen sisustussuunnitteluun Art Deco -vaikutteella.

Sisäänkäynti johtaa hienostuneeseen, mutta kutsuvaan oleskelutilaan. Ruokasali on juhlava, mutta käytännöllinen. Talon kaksi keittiötä ovat Moltenin suunnittelemat. Keittiöstä pääsee puutarhaan, josta voi poimia tuoreita yrttejä tai sitruunoita.  Liukuovista pääsee ulkobaariin, oleskelu- ja ruokailualueelle, josta avautuu upea uima-allas, maisemoitu Välimeren puutarha ja näköala golf-väylille, merelle ja Marbellan La Concha -vuorelle.

Talon kuntosali on huippuvarusteltu ja treenin jälkeen pääsee pulahtamaan lämmitettyyn uima-altaaseen.

Makuuhuoneet ovat ylellisiä sviittejä. Talosta löytyy myös erilaisia viihdekeskuksia, täydellinen kuntosali, lämmitetty sisäuima-allas, padel- ja tenniskenttä sekä useita baareja. Aika ei tule pitkäksi, jos jaksaa olla aktiivinen erilaisten harrasteiden parissa.

Talon baareista löytyy mielenkiintoisia yksityiskohtia.
Kylpyhuoneet ovat moderneja, mutta niissäkin näkyy Andalusian perinteet.

- Mainos -

 

 

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...