Suomea ei listalla – Ryanair julkisti ennätysmäärän kohteita joihin se lentää Málagasta

Euroopan suurin halpalentoyhtiö Ryanair on julkaissut ennätykselliset 77 kohdetta joihin se lentää suoraan Málagasta. Suomalaisia kohteita listalta ei valitettavasti löydy.

Tarkkaan markkinoita seuraavien halpalentoyhtiöiden panostaminen Málagan kentälle on jälleen yksi osoitus siitä, että alueen matkailu ja vetovoima on erittäin vahvassa kasvussa. Halpalentojätti Ryanair on julkaissut alkaneen talvikauden suunnitelmansa, joissa Málaga on erittäin vahvasti esillä.

Talvikauden aikana Ryanair lentää Málagasta suoria lentoja kaikkiaan 77 eri kohteeseen. Tämä on kuusi enemmän kuin viime talvikaudella, ja enemmän kuin yhtiöllä on koskaan ennen ollut Málagasta.

Matkustajapaikkoja talven lennoilla on yhteensä 2,8 miljoonaa, mikä on 25% enemmän kuin vuotta aiemmin.

- Mainos -

Ryanairin panostuksesta Aurinkorannikkoon kertoo myös se, että yhtiö tuo yhden koneen lisää sen Málagan toimipisteeseen. Sen myötä muodostuu myös kolmekymmentä uutta työpaikkaa, jotka koostuvat lentäjistä, matkustamohenkilökunnasta, mekaanikoista ja insinööreistä.

Englanti ykköskohde

Suomalaiset ovat jo pidempään odotelleet, että Ryanair palaisi myös Suomen ja Málagan väliselle reitille. Näin ei kuitenkaan ainakaan vielä tapahtunut, Ryanairin 77 kohteen joukossa ei ole suomalaisia kaupunkeja.

Alkanut talvikausi on halpalentoyhtiö Ryanairille ennätyksellinen, yhtiö tarjoaa lähes 3 miljoonaa konepaikkaa Aurinkorannikolle.

Kuusi uutta kohdetta joukossa kyllä on, niistä kaksi Puolassa (Gdansk ja Lodz). Muut uudet kohteet ovat Newquay Englannissa, Bremen Saksassa, Praha Tsekissä ja Belfast Pohjois-Irlannissa.

Tälläkin talvikaudella Ryanair lentää eniten englantilaisille kentille. Englannissa kohteita on peräti kymmenen. Toiseksi eniten kohteita on Espanjassa, kahdeksan. Myös Saksa (7 kohdetta), sekä Italia, Marokko ja Puola (kussakin 5 kohdetta) ovat hyvin katettuja Ryanairin lennoilla.

Pohjoismaista Suomi ja Islanti ovat ainoat joihin Ryanair ei Málagasta lennä. Tanskaan yhtiö lentää kolmelle eri kentälle (Århus, Billund ja Kööpenhamina,), Ruotsiin kahdelle (Göteborgiin ja Tukholmaan) ja Norjaan yhdelle kentälle (Oslo).

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...