Lukuaika: Suomalaisyrittäjä pidätettiin Mijasissa 

Suomalaisyrittäjä pidätettiin Mijasissa 

Espanjan Aurinkorannikolla tunnettu pitkän linjan yrittäjä päätyi yllättäen kaltereiden taakse.

Jari Peltomäki
Jari Peltomäki
1 min lukuaika
Guardia Civilin kerrotaan tehneen etsinnän suomalaisyrittäjän toimitiloihin Mijasissa tammikuussa.

Fuengirola.fi:n luotettavien tietojen mukaan tunnettu suomalainen yrittäjä on pidätetty Espanjan Aurinkorannikolla.  

Kyseessä on alueella vuosikausia työskennellyt yrittäjä, joka on mukana monenlaisissa eri bisneksissä. Hän on sangen tunnettu hahmo Aurinkorannikon suomalaisten joukossa. 

Huumekytköksistä huhuja

Lähde kertoo, että yrittäjä otettiin kiinni jo tammikuussa. Poliisi on tehnyt hänen toimitiloihinsa Mijasissa etsinnän. Virkavallan toimet ovat herättäneet huomiota. 

– On huhuttu jopa huumekytköksistä, toinen lähde kuvaa.  

- Mainos -

Asiakaskunta hämmentyi 

Yrittäjä on edelleen kaltereiden takana eikä Fuengirola.fi ole saanut häneen yhteyttä. Yrittäjäpersoonan identiteettiä ei paljasteta tässä vaiheessa tutkinnan ollessa vielä kesken. Viranomaisetkaan eivät vahvista tai kiellä tapahtunutta.  

Yrittäjän asiakkaat ovat olleet yrittäjän yhtäkkisestä katoamisesta yllättyneitä. Huhuja pidätyksestä ja rikossotkusta on levinnyt laajalti Aurinkorannikon suomalaisyhteisössä. 

Osa on ollut epäuskoisen hämmentyneitä tiedoista, osa taas epäilee yrittäjän joutuneen virkavallan kanssa hankaluuksiin sinisilmäisyyttään tai jopa puolivahingossa. 

– Hänestä ei voisi millään muotoa uskoa, että hän sortuisi esimerkiksi huhuttuun huumerikokseen, Fuengirola.fi:lle ihmetellään. 

– Ehkä hänet on lavastettu? Tai sitten hän ei ole tiennyt, mitä selän takana tapahtuu. 

Fuengirola.fi seuraa rikostutkinnan etenemistä.

Jaa tämä artikkeli
2 kommenttia
  • On se ihmeellistä ettei nimeä voi julkaista. Mutta silloin kun se Mika. Toppari pidätettiin niin silloin kyllä pystyi nimen julkaisemaan.. Ihmetten vaan

    • Toppari vangittiin poissaolevana ja Suomen viranomaisten toimesta – hänestä oli käräjäoikeuden julkinen vangitsemisistunto jo uutisoinnin aikana olemassa. Mijasin-yrittäjä taas on Espanjan poliisin ja oikeuskoneiston hampaissa, missä toimitaan eri tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *