Suomalaisten golfkausi Aurinkorannikolla on alkanut vilkkaasti

 

Suomalaisten kilpakausi on myös alkamassa. Timo Juhalan kisat ovat jo alkaneet, PAR1 -keskiviikkokisat alkavat ensi viikolla ja Suomela Golfin kisat lokakuun puolivälissä.

-Keskiviikkoisin pelataan täysi sarja, kisoja käydään huhtikuun loppuun saakka. Pelaamme Mijasin ja Santanan kenttiä, aloituskenttänä on Mijasin Olivos.

Suurin osa suomalaisten golfkisoista löytyy nyt yhdestä paikasta. PAR1 ylläpitää kisakalenteria, josta näet missä pelataan ja milloin. Kalenterista löytyy useamman kisajärjestäjän kilpailut. Kaltenterista pääset myös suoraan ilmoittautumaan kilpailuihin. Kisakalenteri löytyy täältä: https://par1golf.com/ilmoittautuminen-viikkokisoihin/

- Mainos -
-Onhan tämä hurjaa. Melkeni kaksi vuotta meni hiljaisuudessa, nyt golfareita näyttää saapuvan Aurinkorannikolle ennätysmäärä, kertoo Seppo Lukkari.

Lukkari kertoo, että golfkentillä on tällä hetkellä peljaajia ruuhkaksi asti. Varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta mieluisa peliaika löytyy.

-Golfin ympärillä on tällä hetkellä positiivinen pöhinä. Uusia pelaajia tulee jatkuvasti ja kaikki tuntuvat olevan innoissaan. Myös kentillä on alettu heräämään uuteen nousuun. Joillain kentillä saattaa olla vielä pieniä käynnistysongelmia, mutta niiden ei kannata antaa haitata peli-iloa.

Moni golfari käyttää pelisreissuillaan vuokra-autoa. Tällä hetkellä niiden saatavuus on erittäin heikko, jos jostain auton löytää, siitä saa maksaa vähintään tuplasti parin vuoden takaisiin hintoihin verrattuna. Aurinkorannikolla on onneksi hyvin organisoituja kuljetuspalveluita, jotka vievät ja hakevat golfkentiltä. Niitä palveluja voi kysellä vaikkapa Meriatur.com matkatoimistosta.

Esittelyjä Aurinkorannikon golfkentistä löydät täältä: https://fuengirola.fi/category/golfkentat/

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...