Suu tukkoon

 

Joskus on niin vaikeaa laskea kymmeneen, ennenkuin antaa tuulen heilutella huuliaan. Tästä on lukuisia esimerkkejä. Muutama viikko sitten Madridin itsehallinnon presidentti, Ayuso (PP), antoi lausunnon, ettei Madridissa ole homofobiaa, se on sosialistien omissa aivoissa. Pari päivää lausunnon jälkeen kaupungissa järjestettiin homovastainen mielenosoitus. Hintit ja HIVikset ulos asuinalueeltamme. Mielenosoitukselle oli anettu lupa. Tapahtuman järjesti Madrid Seguro-järjestö (turvallinen Madrid). Nyt oikeuslaitos tutkii mielenosoitusta viharikoksena.

La Palma on kaikkien huulilla. Kun saaren tulivuori alkoi purkautumaan, niin Espanjan matkailuministeri, Reyes Maroto, ilahtui suuresti. Nyt kehittämään La Palman turismia, mitä oivallisin idea tulla saarelle katsomaan luonnon voimia ja nauttimaan ilotulituksesta ja sen kauneudesta. Kunpa olisi malttanut odottaa edes muutaman päivän.

Joskus vaikuttaa vain siltä, että jos poliitikolla puhepaperi on hukassa, niin on vaara ilmaista itseään eriskummalisesti. Kuten poliitikko Maria Dolores de Cospedal (PP) sanoessaan, että olemme tehneet paljon töitä maamme ryöstamiseksi.

Mitäkähän mietti poliitikko Carmen Calvo (PSOE) todetessaan, että yhteiskunnan yleiset varat eivät kuulu kenellekkään. Oliko kirjoitettu puhe hukassa?

Madridin ex-presidentti, Esperanza Aquirre (PP), oli ylpeä maakunnastaan. Totesi, että Madridissa kaikki on sallitua, mikä ei ole kiellettyä.

Kirsikka kakussa on ex-pääministeri Zapateron (PSOE) lausunto; olen tyytyväinen ja rauhallisin mielin, koskapa meillä on verrattain tasavaltalainen kuningas Juan Carlos I. Olisikohan miehellä toinen ääni kellossa tänä päivänä ex-kunkun asuessa Abu Dhabissa? Mene ja tiedä…

Kimmo Sahlman

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Onko Venäjä uhka Suomen itsenäisyydelle?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...