Lukuaika: Asuntokauppa käy vauhdikkaasti – Strand Properties avasi toimiston Fuengirolassa

Asuntokauppa käy vauhdikkaasti – Strand Properties avasi toimiston Fuengirolassa

-Meillä on kohtuullisen paljon suomalaisia asiakkaita ja osa välittäjistämme asuu Fuengirolan seudulla. Siksi näimme tarkoituksenmukaiseksi avata toimisto myös Fuengirolan keskustaan, kertoo Strand Propertiesin perustajaosakas Anssi Kiviranta.

Uusi toimisto palvelee aivan kaupungin ytimessä, pääpostia vastapäätä. Uutuuttaan loistavassa toimistossa on työpiste noin kymmenelle kiinteistövälittäjälle. Lisäksi toimistolta löytyy viihtyisä oleskelutila ja riittävät sosiaalitilat.

Yksi mielenkiintoinen yksityiskohta toimistolla on suomalaisen Frameryn valmistama kahden hengen äänieristetty moduulitoimisto. Se on tila, johon voi vetäytyä keskustelemaan salaisimmatkin asiat. Tila on täydellisesti akustoitu ja happi riittää, ilmanvaihto on tarkkaan suunniteltu.

Anssi Kiviranta Framery modulitoimiston ovella.

-Meillä on näihin Frameryn moduuleihin yksinmyyntioikeus Aurinkorannikon alueella. Ne ovat herättäneet paljon keskustelua ja kiinnostusta. Kauppaakin on jonkin verran syntynyt, uskon että tällaiset ratkaisut ovat oleellinen osa tulevaisuuden toimistosuunnittelua.

- Mainos -

Asuntokauppa vilkasta

Strand Properties myy moduulitoimistoja, porealtaita ja monia muita kiinteistöihin ja asumiseen liittyviä ratkaisuja. Ydinliiketoiminta on kuitenkin kiinteistövälitys, ala joka on tällä hetkellä vahvassa nousussa.

-Meidän oli tarkoitus avata ensimmäinen toimistomme 20.3.2020. Kuten hyvin muistamme, viikkoa ennen tuota päivää koko Espanja meni koronan takia kiinni. Saimme toimiston auki vasta heinäkuussa. Ensimmäinen vuosi oli koronan vuoksi melko hiljaista aikaa, mutta kesällä 2021 kauppa alkoi vilkastua ja siitä asti on ollut melkoista haipakkaa.

Strand Propertiesin varjon alla työskentelee tällä hetkellä hieman vajaat 50 kiinteistövälittäjää. Välittäjät ovat itsenäisiä toimijoita, joille Strand Properties tarjoaa alustan ja tietyt palvelut.

-Me olemme lähteneet aivan uudenlaisesta mallista kiinteistövälityksessä. Koko yrityskulttuurimme perustuu siihen, että välittäjillä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Kukaan ei kyttää työaikoja tai muita käytäntöjä. Jokainen päättää omasta työstään itsenäisesti. Se on mielestäni moderni tapa johtaa yritystä ja se näkyy hyvin työviihtyvyydessä ja myös tuloksissa.

Strand Propertiesin listoilta löytyy paljon upeita luksuskohteita. Kuvassa hiljattain myyty villa Benahavisin alueelta. Kaupan arvo oli noin 6 miljoonaa euroa.

Kauppa on käynyt viime aikoina hyvin kiinteistövälittäjillä, niin myös Strand Propertiesilla.

-Meidän konseptimme on täysin kansainvälinen, joten asiakkaita tulee ympäri Eurooppaa ja muualtakin maailmasta. Vaikka maailma onkin aika sekaisin, ainakaan toistaiseksi mitään merkkejä kiinteistökaupan hiljenemisestä ei ole ollut näkyvissä.

Anssi ja Sirena Kivirannan suomalaistaustan vuoksi suomalaiset ovat tärkeä asiakasryhmä Strand Propertiesille. Yrityksen listalla on vajaat kymmenen suomalaista kiinteistövälittäjää.

- Mainos -

-Viime aikoina Suomen verotuspolitiikka on näkynyt selvästi ostohaluissa. Esillä olleet suunnitelmat exit-, miljonääri- ja muista uusista veromalleista ovat aktivoineet varakkaat suomalaiset hankkimaan kiinteistöjä ulkomailta.

Mallorcalle ja ulkomaille

Strand Propertiesin seuraava toimisto aukeaa Mallorcalla lokakuussa. Kivirannan visioissa näkyy jo laajeneminen muuallekin Eurooppaan.

-Seuraavaksi suuntaamme ehkä Ranskaan eikä Suomi ja muut Pohjoismaatkaan ole ollenkaan poissuljettuja mahdollisuuksia tulevaisuudessa, Kiviranta aprikoi.

Strand Propertiesin uusi toimisto löytyy Fuengirolan pääpostia vastapäätä, aivan kirkkoaukion kupeesta.

 

Lisää asumiseen liittyviä artikkeleita täältä:

https://fuengirola.fi/kategoria/asuminen/

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesälomakuukausi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...