Lukuaika: Sol Eyes tarjoaa monipuolista näönhuoltoa

Sol Eyes tarjoaa monipuolista näönhuoltoa

 

Kun Lassi Tulosen mainitsee uutena optikkona, on aiheellista tarkentaa, että hän on uusi ainoastaan Fuengirolassa. Optikkona hänellä sen sijaan on vuosikymmenten kokemus.

– Reilut 30 vuotta pyöritin omaa optikkoliikettä Tampereen keskustassa, joten kokemusta kyllä löytyy, Lassi Tulonen myöntää.

Aurinkorannikolle Tulosen tie toi, koska hän kaipasi valoa ja lämpöä, minkä lisäksi elämäntilanne oli sopiva.

- Mainos -

– Luovuin omasta liikkeestä Tampereella vuonna 2016, joten minulla oli vapaus tulla ja mennä, Tulonen kertaa.

– Olimme Lanzarotella lomailemassa vajaa vuosi sitten, kun huomasin että Sol Eyes etsi tänne Fuengirolaan optikkoa. Minä olin kuitenkin jo siirtänyt koko ajatuksen ö-mappiin Suomeen palattuamme, mutta sitten vaimo kysyi että haitko siihen paikkaan. Niinpä päätin soittaa jo ennestään tutulle Petri Oksmanille, ja siitä se asia lähti pikkuhiljaa etenemään, Lassi Tulonen kertaa.

Erinomaiset välineet

Päätös Fuengirolaan muuttamisesta syntyi lopulta jo tämän vuoden alussa, mutta sitten astui väliin näkymätön kruunupää koronaviruksen muodossa, joten suunnitelmat hieman venyivät. Lopulta Tulonen saapui Aurinkorannikolle syyskuun loppupuolella ja aloitti työt Sol Eyesin klinikalla Fuengirolassa lokakuun alussa. Kokenut optikko on selvästi innostunut uudesta työpaikastaan.

– Täällä on kerta kaikkiaan loistavat puitteet työskennellä. Välineistö silmien tutkimiseen ja kuvantamiseen on aivan ensiluokkainen, Tulonen kehuu.

– Suomalaiset ovat tottuneet, että optikkoliikkeessä tehtävän näöntarkastuksen yhteydessä monesti tehdään myös esimerkiksi silmänpohjakuvaus ja silmänpaineenmittaus. Sol Eyesin laitteet ovat kuitenkin silmäklinikan laitteita, joten niiden tarkkuus esimerkiksi kuvantamisessa on aivan toista luokkaa.

Toki Lassin luona voi käydä myös pyytämässä optikon palveluksia. Samoin voi aina poiketa jos mietityttää, mitä mahdollisuuksia olisi poistaa silmälasien tarvetta.

Huippuluokan silmäkirurgi

- Mainos -

Sol Eyes silmäklinikalla tehdään monentyyppisiä silmäkirurgisia leikkauksia. Laserleikkaukset erilaisilla tekniikoilla, niin kutsutut kaihileikkaukset, ikänäköleikkaukset ja niin edelleen, kuuluvat kaikki klinikan palveluvalikoimaan.

Näiden lisäksi Sol Eyesilla onnistuu myös verkkokalvokirurgia, kuten esimerkiksi verkkokalvon irtauman korjaaminen. Näihin operaatioihin vaaditaan huippuluokan silmäkirurgia. Sol Eyesilla näitä leikkauksia tekee tri Antonio Soler García. Hän erikoistui verkkokalvokirurgiaan jo vuonna 2004 ja tätä nykyä hänen tietotaitonsa verkkokalvon kirurgisesta hoidosta on ainutlaatuinen koko Málagan alueella. Tämän lisäksi hänen erityisosaamisalueisiinsa kuuluvat ikänäkö- ja kaihileikkaukset joita klinikalla tehdään viikoittain.

Antonio Soler García on ollut Sol Eyesin miehityksessä mukana nyt noin vuoden. Hänen mukanaan klinikka on saanut hyvää mainetta ja uusia asiakkaita niin espanjalaisten kuin esimerkiksi skandinaavienkin joukosta. Asiakaskunnan kansainvälistymistä epäilemättä auttaa myös se, että Soler puhuu sujuvaa englantia.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...