Lukuaika: Sevillan kutsu soi alkusyksyn tuulissa

Sevillan kutsu soi alkusyksyn tuulissa

Syksy tekee tuloaan Aurinkorannikolle, ja yksi syksyn saapumisen parhaita puolia on se, että retkitarjonta alkaa taas vilkastua. Suomalaisen matkatoimisto Meriatur.com:n yksi perinteisistä helmistä on päiväretki Sevillaan.

Sevilla on kaupunki jossa nähtävää ja koettavaa riittää toki pidemmäksikin aikaa, mutta toisaalta keskeiset nähtävyydet ovat sen verran hyvin saavutettavissa, että hyvin suunnitellun päivänkin aikana ehtii nähdä jo erittäin paljon.

Parque de Maria Luisa, Plaza de America, Plaza de España, vanhat juutalaiskorttelit ja tietysti katedraali. Siinä vain osa Sevillan helmistä, joihin pääsee tutustumaan Sevillan päiväretkellä.

- Mainos -

Upeiden nähtävyyksien lisäksi Sevillan vetonauloja ovat sen ainutlaatuinen rento tunnelma, herkullinen ruoka, kohtuullinen hintataso ja lyhyehkö etäisyys Aurinkorannikolta.

Meriaturin retkeläisiä opastaa Anssi Marstela, jolla Sevillan kiehtova ja suuruudenhullu tarina on hyppysissä yli 20 vuoden kokemuksella. Kaupungissa, jossa lähes jokaiseen kadunkulmaan liittyy isompi tai pienempi pala historiaa, eivät kertomukset lopu kesken.

Missä kuuluisa Don Juan liehitteli naisia? Missä Sevillan parturi piti vastaanottoaan? Missä juhlittiin Figaron häitä? Nämä ja lukuisat muut, pienemmät ja suuremmat tarinat, värittävät päivää ja pitävät mielenkiinnon huipussaan. Eikä Sevillan nykypäiväkään jää paitsioon.

Luvassa on päivä, jonka anti viipyy mielessä vielä pitkään reissun jälkeenkin. Kannattaa ilmoittautua ajoissa.

– Alkusyksy on erinomainen aika vierailla Sevillassa. Kesän helteet ovat hellittäneet, mutta suomalaisittain sää on edelleen kesäisen lämmin, vinkkaa Sevillan retkiopas Anssi Marstela.

Meriatur.com:n seuraava retki Sevillaan on lauantaina 30.9. Lisätiedot ja varaaminen kätevästi osoitteesta Meriatur.com.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...