keskiviikko, helmi 28, 2024

Senda Azul -hanke edistää Aurinkorannikon meriturismia ja suojelee luonnonvaroja

Aurinkorannikko laajentaa Senda Azul -hankkeen (Sininen Polku) edistämistä kansainvälisesti ja hankkeen verkkosivu on nyt saatu käännettyä neljälle kielelle: espanjaksi, englanniksi, ranskaksi ja saksaksi.

Senda Azul -sivuston ( https://www.sendaazul.es/es/) tavoitteena on lisätä näkyvyyttä rannikon tarjoamille lukuisille nähtävyyksille ja aktiviteeteille.

Aurinkorannikon ja Málagan matkailusta vastaava johtaja Francisco Salado esitteli verkkosivun tämän viikon keskiviikkona Meripäivän yhteydessä.

Tämä verkkoalusta on Saladon mukaan ”perustyökalu tukemaan toimintasuunnitelmassamme jo ennakoituja myynninedistämistoimia ”.

- Mainos -

Salado selitti, että ”juuri meidän meremme on mahdollistanut sen, että Costa del Solista on tullut maailman matkailun vertailukohde. Meillä on täällä laaja, monipuolinen ja laadukas majoitusinfrastruktuuri, ainutlaatuinen ja houkutteleva ravintolavalikoima ja mahdollisuus nauttia monenlaisista täydentävistä aktiviteeteista maakuntamme kohteissa rikkaan kulttuuri- ja historiallisen perinnön lisäksi.”

Saludo huomautti myös, että turistien tapa matkustaa, heidän makunsa ja huolenaiheensa ovat muuttuneet.

”On välttämätöntä vastata tähän muuttuvaan ja dynaamiseen kysyntään ja tarjota laaja valikoima houkuttelevia tuotteita, jotka tarjoavat yksilöllisiä ja ainutlaatuisia kokemuksia vierailijoillemme.”

Tästä lähtökohdasta syntyi Senda Azul -hanke.  Hankkeen tarkoituksena on yhdistää Málagan maakunnan mereen ja merenkulkukulttuuriin liittyvän matkailutarjonnan edistäminen ja samalla luonnonvaroja hoitava ja suojeleva toiminta.

Salado totesi, että Senda Azul -hankkeella ”edistetään ja tuetaan edelleen merenkulku-, kulttuuri- ja ympäristötapahtumia, jábega-mestaruuskilpailuja sekä satamien ja seurojen erilaisia ​​regattoja”.

Tarkoitus on rakentaa ympäristöä kunnioittavia keinotekoisia riuttoja meriekosysteemien elvyttämiseksi ja vedenalaisen toiminnan edistämiseksi.

Salado huomautti luottavansa siihen, että Cantalin alueelle suunniteltu Rincón de la Victorian alue läpäisee kaikki hallinnolliset menettelyt ja riutan rakentaminen voi alkaa.

Verkkosivusto on suunniteltu tarjoamaan käytännöllisesti tietoa kaikesta merellisestä tarjonnasta Aurinkorannikolla ja sitä on tarkoitus päivittää aina, kun saadaan lisättyä tarjontaan uusia aktiviteetteja ja elämyksiä.

- Mainos -

Senda Azul -hanke on toteutettu tiiviissä yhteistyössä alan liikemiesten kanssa ja Andalusian Marine Maritime Clusterin avulla, joka on antanut hankkeelle tukea alusta asti. Yhteistyössä ovat mukana myös kaikki maakunnan rannikkokunnat.

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Milloin viimeksi olet hiihtänyt?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...