Amazon tarjoaa 2000 uutta vakinaista työpaikkaa Espanjassa

Verkkokaupan jättiläinen, Amazon aikoo lisätä työvoimaansa Espanjassa 2 000 vakinaisella työpaikalla vuonna 2022.

Amazon haluaa palkata Espanjassa yhteensä 25 000 työntekijää ja päästä Espanjan kymmenen suurimman työnantajan joukkoon.

”Yrityksen missio on olla maailman paras työnantaja”, kertoi Fred Pattje, Amazonin Asiakastyytyväisyysjohtaja Ranskassa, Italiassa ja Espanjassa.

”Amazonilla tarjoamme kaikenlaisia ​​töitä kaikenlaisille ihmisille. Olemme kahden viime vuoden aikana luoneet keskimäärin yli 100 vakituista työpaikkaa viikossa eri puolilla maata. Kaikki työpaikkamme tarjoavat kilpailukykyisen palkan ja täydellisen etupaketin”, hän kertoi.

- Mainos -

Monikansallinen yritys palkkaa tällä hetkellä kaikentyyppisiä ja eri koulutustason ihmisiä, mukaan lukien yli 500 henkilöä, joilla on tekninen koulutus. Myös pilviasiantuntijoita ja ratkaisuarkkitehteja palkataan Amazonin verkkopalveluille.

Sähköisen kaupankäynnin jättiläisellä on yli 30 logistiikkakeskusta Espanjassa. Tavoitteena on saavuttaa 25 000 vakituista työntekijää 2025 loppuun mennessä ja nousta siten Espanjan kymmenen suurimman työnantajan joukkoon.

Viime vuonna Amazon tuotti Espanjan valtiolle verotuloja yli 292 miljoonaa euroa. Yrityksen bruttotulot kasvoivat 11 % edeltävän vuoden tilinpäätöksestä ja Amazon kirjasi Espanjan toiminnoistaan yhteensä 6000 miljoonan euron bruttotulot.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...