Viihde

Seita & Friendsillä kiireinen syksy

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

On the road again. Seita & Friendsin keikkasyksy alkaa rivakasti.

Mikähän yhtye on viimeisen kymmenen vuoden aikana keikkaillut eniten Aurinkorannikolla. Jos suomalaisia bändejä mietitään, vastaus on itsestään selvä Seita & Friends.

 

Seita & Friendsin tähdittämä Keskiviikkoklubi käynnistyy ensi keskiviikkona (6.10.) Kukossa. Yhtye on täynnä intoa ja energiaa pitkän keikkatauon jälkeen. Tästä eteenpäin heidät nähdään joka keskiviikko Kukon lavalla. Syksyn aikana nähdään varmasti paljon vierailijoita, heti avauksessa lavalle nousee Antti Sarpila. Keskiviikkoklubille voit varata pöydän ennakkoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] . Saat vastauksena ohjeet lipun lunastamisesta.

Bändi keikkailee Sarpilan kanssa muutenkin syksyn mittaan. Lauantaina 9.10. soittajaryhmä kokoontuu Fuengirolan seurakuntakodille perinteiseen gospel -konserttiin. Seuraavana lauantaina 16.10. on vuorossa keikka Torremolinosissa Kymppipaikan avajaisissa. Kaikilla näillä keikoilla Antti Sarpila on mukana svengissä.

Muutamia yksityiskeikkojakin bändille on syksyksi siunaantunut, ensimmäinen niistä 2.10. ja seuraava Badding teemalla 18.10. Keikkaa pukkaa siis kiitettävällä tahdilla.

Keskiviikkoklubin keikoille voi päästä myös ilmaiseksi. Woolbed tarjoaa lipun ja antaa vielä 15€ käyttörahaa ravintolaan, kun ilmoittaudut ennakkoon ja käyt kuuntelemassa Woolbedin kiinnostavan terveysluennon. Ilmoittaudu osoitteeseen [email protected] tai soita  +358 50 305 2828 (klo 14-20).

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Jo on aikakin

Espanjassa käyttökelpoista ruokaa menee yli 1.3 miljoonaa tonnia vuodessa kaatopaikalle. Nyt...

Paratiisista

Ylen ja espanjalaisen Mediapro-yhtiön yhteistuotantona toteutetun Paratiisi -tv-sarjan toisen tuotantokauden kuvaukset...

Yksin!

Minulta silloin tällöin kysytään, olenko tosiaan ihan yksin, ilman puolisoa. Kysymys...

Viikon kysymys

Kaipaatko kättelyä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa