See you in September…

….when the summer´s gone. Niin sanotaan vanhassa laulussa. Ja oikeassahan siinä ollaan.

Syyskuu alkaa nyt. Aurinkorannikolla se ei suomalaisittain tunnu erityisen syksyiseltä. Lämpöä piisaa vielä ihan reippaasti ja muutenkin tunnelma on kesäisen lämmin. Suomessa sen sijaan elokuun loppu näytti jo ihan kunnolla syksyn kasvot. Helsinki meinasi elokuun viimeisen päivän vastaisena yönä hukkua sateisiin.

Syksyn merkkejä voi Aurinkorannikolla katsella paremmin muista, kuin sääasioista. Yksi varma syksyn merkki on se, että Fuengirola.fi lehti palaa jokaviikkoiseen rytmiin. Nyt syksyn ensimmäisen lehden ilmestyminen sattui sopivasti syyskuun ensimmäiseen päivään.

Alkava kausi tulee olemaan mielenkiintoinen niin meille median tekijöille, kuin myös teille rakkaat lukijat. Talven aikana Fuengirola.fi uudistuu monella tapaa. Melkoisia yllätyksiäkin on luvassa. Niistä sitten tuonnempana, kun aika on.

- Mainos -

Tärkein asia ei kuitenkaan muutu minnekään. Fuengirola.fi on jatkossakin luotettava media, joka kuuntelee lukijoiden ääntä herkällä korvalla. Tarjoamme paperilla joka viikko tuhdin paketin Aurinkorannikon uutisia, ihmisiä ja tapahtumia. Netissä teemme sitä monta kertaa päivässä.

Tuohon otsikkorivin lauluun palatakseni. Vaikka värssy on tehty alun perin koululaisten lomien loppumisen merkiksi, se pätee erinomaisesti myös Aurinkorannikon suomalaisyhteisöön. Iso osa meistä on viettänyt kesän Suomessa, pikkuhiljaa on aika palata etelän lämpöön. Kesän muistot vaihdetaan nopsasti ja sen jälkeen keskitytään Aurinkorannikon vilkkaaseen sosiaaliseen elämään.

Lopuksi vielä osuva lainaus syksyn konserttitähden Marion Rungin ikivihreästä Eviva Espanja:

Talven tullen mielen valtaa jälleen kaipuu

Kuin muuttolinnut mä tahdon lämpimään

Pääkirjoitus

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...