Uutiset

Sateet tulevat, tuulta ja viileää

Tällaista näkymää on luvassa varsinkin perjantaiksi.

Suomessa riehuu tällä hetkellä hurja Aila-myrsky. Myös Aurinkorannikolla kelit muuttuvat tänään sateisiksi ja tuulisiksi.

Espanjan ilmatieteenlaitoksen Aemetin mukaan sateet Aurinkorannikolla alkavat tänään. Niiden mahdollisuus kasvaa iltaa kohti mentäessä. Illalla esimerkiksi Fuengirolassa sateen mahdolisuus on 90%.

Ennusteen mukaan sateet tulevat kuuroina, yhtenäistä saderintamaa ei Aurinkorannikolle ole tulossa.

Huomenna perjantaina sateen mahdollisuus Aurinkorannikolla on komeat 100%. On siis erittäin todennäköistä, että kaikkialla sataa jossain vaiheessa perjantaina. Suurin riski sateelle on varhain aamulla. Myös ukkonen on mahdollista.

Tuulet voimistuvat perjantaita kohti ja puuskissa tuuli voi olla varsin voimakasta. Aluksi tuulee lounaasta, perjantain aikana tuuli kääntyy enemmän itään.

Lämpötilat laskevat reippaasti sateen mukana. On mahdollista, että Fuengirolassa ei perjantaina ylitetä edes Suomen hellerajaa eli 25:tä astette. Ennusteen mukaan perjantain ylin lämpötila Fuengirolassa on 24 astetta.

lauantaista eteenpäin sateiden pitäisi rauhoittua. Pientä epävakaisuutta ilman alassa kuitenkin, eivätkä sadekuurot ole mahdottomia viikonlopun aikana. Aurinko kuitenkin tulee esiin ja lämpötilat palaavat lähelle kolmea kymmentä.

Kuvassa Aemetin enneste Fuengirolaan viikoksi eteenpäin.
Mitä pidit jutusta?
+1
93
+1
9
+1
3
+1
14
+1
3
+1
4

Kolumnit

Viikon kysymys

Mitä mieltä olet kellojen siirtämisestä talvi- ja kesäajan välillä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa