Matkailun uusi maailma

-Ei kai kukaan muu kuin juuriltaan pohjalainen aloita matkailun parissa yrittäjänä aikana, jolloin koko matkailuala on ajettu maailmanlaajuisesti alas, Siljamo nauraa.

Siljamo aloitti Lomallo-palvelun Espanjan edustajana elokuussa. Hän jätti turvallisen palkkatyön ja hyppäsi takaisin yrittäjän kenkiin, jotka hänelle ovat tutut jo aiemmasta elämästä.

-Vedin Fuengirolassa buukkaustoimistoa, jonka yhtenä asiakkaana Lomallo oli.

Näin koko prosessin myynnistä asiakaspalautteeseen saakka ja homma näyttää toimivalta. Lopulta aloite minun siirtymisestäni Lomallo-myyjäksi tuli heidän suunnaltaan. En miettinyt kuin hetken ennen mukaan heittäytymistä.

- Mainos -

Lomallo on uudenlainen matkailuklubi, joka tarjoaa jäsenilleen etuja ja tarjouksia, mitä mistään muualta ei saa. Liittymismaksun ja vuosimaksun vastineeksi jäsenet pääsevät hyödyntämään satoja Lomallon kohteita ja yhteistyökumppaniverkoston kautta aukeaa mahdollisuus käytännössä mihin vaan.

-Jos jäsenemme haluaa mökin Timbuktusta ja elefantin pihaan odottamaan, me järjestämme sen. Tai jos ihminen haluaa lähteä etätöihin itäsuomalaiseen kartanomiljööseen, sekin onnistuu kätevästi.

Lomallon jäsenyys on perhekohtainen. Se kattaa kaikki perheeseen kuuluvat sekä ylenevässä että alenevassa polvessa.

-Yhtenä ajatuksena toiminnassa on perheiden yhdistäminen. Koska meidän kauttamme voi varata kätevästi asumiset ja lomatekemiset isollekin porukalle, kaikki säätäminen, mikä ennen on liittynyt porukalla matkustamiseen, on nyt minimoitu. Tämä koskee perheiden lisäksi tietysti myös kaveriporukoita.

Myös yritys voi olla jäsen

Perheiden lisäksi Lomallon jäsenyyden voi hankkia myös yritykselle. Palveluita on helppo käyttää vaikkapa seminaarimatkojen, virkistyspäivien tai etätöiden järjestämiseen.

-Lomallo tarjoaa yrityksille myös loistavan alustan palveluiden markkinointiin. Otamme jäsenyrityksemme mieluusti mukaan yhteistyökumppaniverkostoomme ja tarjoamme palveluja jäsenillemme. Lomallon käyttäjiä on tällä hetkellä yli 6.500, joten ihan pienestä kohderyhmästä ei puhuta. Liittymis- ja jäsenmaksut ovat yrityksille vähennyskelpoisia kuluja.

Jos jäsenyys uudenlaisessa matkaklubissa kiinnostaa, ota ihmeessä yhteyttä Erja Siljamoon. Hänet saat parhaiten kiinni puhelimitse numerosta +34 681 674 635. Lisätietoja voit katsoa osoitteesta http://www.lomallo.fi

- Mainos -

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...