Lukuaika: Santana golfissa silmitöntä ilkivaltaa

Santana golfissa silmitöntä ilkivaltaa

-Kun tulimme perjantaiaamuna töihin, näky oli aika lohduton. Useilla greeneillä oli kuokittu tai käytetty haravaa todella raskaalla kädellä. Ikäväksemme jouduimme sulkemaan kentän väliaikaisesti, kertoo Santana Golfin johtaja Salva Jaime Gallardo.

Kuten kuvasta näkyy, ilkivalta on ollut silmitöntä ja järjestelmällistä. Kaikki kymmenen tuhottua greeniä on käyty läpi kokonaan, niin että pelaaminen on niillä mahdotonta. Järjestelmällisyys kertoo siitä, että tekijä on tuntenut kentän ja on muutenkin selvillä golfista ja peliolosuhteista.

-Meillä on joitain aavistuksia siitä, kuka tekijä voisi olla. Asia on tällä hetkellä poliisin tutkittavana, joten en voi kommentoida sitä enempää. Olen varma, että tekijät saadaan kiinni ja vastuuseen teoistaan, Gallardo uskoo.

Santana Golfin johtaja Salva Jaime Gallardo on aloittanut voimalliset korjaustyöt kentällä.

Tällä hetekellä Santana Golfissa tehdään isolla porukalla töitä yötä päivää. Vaikka tuhotyöt näyttävät pahoilta, mitään ei ole saatu lopullisesti rikottua.

- Mainos -

-Ruoho kasvaa täällä nopeasti, joten greenit tulevat hyvään kuntoon hetkessä, kunhan saamme pohjatyöt tehtyä. Uskon, että viimeistään ensi keskiviikkona saamme kentän auki ja arvioni mukaan maaliskuun toinen päivä se on jälleen täydessä loistossaan.

-Asiakkaamme ovat suhtautuneet ongelmaan hienosti. Tänä aamuna kävi yksi suomalainen pelaaja, joka tarjosi apuaan korjaustöissä. Hän kyynelehti nähdessään tehdyn tuhon. Tietysti palautamme asiakkaille kaikki ennalta maksetut rahat ja olemme olleet lähikenttien kanssa yhteydessä korvaavien pelien järjestämisestä. Totta kai olemme erittäin pahoillamme aiheutuneesta mielipahasta, tiedän, että monelle Santanan pelaaminen on tärkeä asia lomareissullaan.

Santana Golf on jo vuosia ollut erittäin hyvässä maineessa Fuengirola-Mijas alueella. Esimerkiksi suomalaisen golfvälitys firma PAR1:n myyntitilastoissa Santana on aivan kärkisijoilla. Kenttää pidetään laadukkaana, hyvin hoidettuna ja miellyttävänä pelata. Sen yksi erikoisuus tähän aikaan vuodesta ovat avokadopuut. Kenttä on rakennettu vanhan avokadoviljelmän alueelle ja näin alkuvuodesta pelaajat voivat poimia mukaansa kypsiä hedelmiä väylien laidoille jätetyistä puista.

Antti Pekkarinen

Jos golf Aurinkorannikolla kiinnostaa, lue täältä lukuisten kenttien esittelyitä: https://fuengirola.fi/category/golfkentat/

 

 

 

- Mainos -

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...