Lukuaika: Rullakiekossa ratkaisut lähestyvät

Rullakiekossa ratkaisut lähestyvät

Rullakiekon Andalusian liigan neljännen kierroksen turnaus pelattiin viikonloppuna Sevillassa. Fuengirolaan kannettiin taas sarjapisteitä kaksin käsin.

Rullakiekon Liga Andaluza lähestyy ratkaisuhetkiään, kun runkosarjan neljäs ja samalla toiseksi viimeinen kierros pelattiin Sevillassa. Fuengirolan kolmesta joukkueesta peleillä olivat Latin Team ja Barona, mutta Vikingsille osui vapaa vuoro.

Myös Latin Team pelasi hieman kevennetyn turnauksen. Ensimmäisessä ottelussaan se voitti Sevilla maalein 9-2. Toinen ottelu oli tarkoitus pelata Marbella Piratasia vastaan. Marbellan joukkue ei kuitenkaan saapunut paikalle, ja näin tilastoihin merkittiin Latin Teamin voitto maalein 10-0.

- Mainos -

Barona jätti jälkeensä vieläkin kaatuneempaa viljaa. Macacos lyötiin nurin maalein 17-1 ja Sevilla kaatui luvuin 9-2.

Ennen runkosarjan päätösturnausta Latin Team johtaa sarjaa ja Barona on toisena. Molemmilla on 18 pistettä. Vikings on tällä hetkellä 12 pisteellä sijalla 7, mutta sillä on vähemmän otteluita pelattuna.

Andalusian liigan päätösturnaus pelataan Fuengirolassa 5. ja 6. maaliskuuta.

Ensi viikonloppuna pelataan Sevillassa juniorien turnaus. Fuengirola LIONS on mukana kaikilla neljällä ikäluokkajoukkueellaan.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on Wapun ykkösherkku?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...