Kiinteistömaailman kumppaniverkosto Aurinkorannikolle

Kauppamäärillä mitattuna Suomen suurin kiinteistönvälittäjä Kiinteistömaailma sekä Espanjassa toimiva Strand Properties aloittavat yhteistyön.

Espanjalaisista kohteista kiinnostuneita suomalaisasiakkaita ohjataan asiantuntevan paikallisen välityspalvelun pariin. Kiinteistömaailman asiakasohjauspalvelu laajenee näin Baltian lisäksi myös Aurinkorannikolle.

Suomalaiseen asunto- ja kiinteistökauppaan sekä vuokraukseen keskittyvä Kiinteistömaailma laajentaa palveluaan Baltian lisäksi myös Aurinkorannikon asunnoista kiinnostuneiden auttamiseen.

- Mainos -

Viime kesästä alkaen Kiinteistömaailma on voinut ohjata Virossa, Latviassa tai Liettuassa välitys- tai arviointipalvelua tarvitsevat asiakkaansa luotettavan asiantuntijan palveltavaksi, kun kaikissa Baltian maissa toimiva Ober-Haus siirtyi Kiinteistömaailma Oy:n omistukseen.

”Yhteistyö Strand Propertiesin kanssa perustuu samaan ajatukseen: voimme ohjata esimerkiksi vapaa-ajanasunnon ostosta kiinnostuneet asiakkaamme paikallisen osaavan asiantuntijan palveltavaksi. Kiinteistömaailman asuntomyymälöiden oma ekpertiisi keskittyy Suomeen ja suomalaiseen asuntokauppaan, mutta yhteistyöverkoston kautta voimme auttaa asiakkaitamme myös niille markkinoille, joista he ovat tyypillisimmin Suomen lisäksi kiinnostuneita”, kuvaa Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtaja Risto Kyhälä.

Yhteistyötä yli välitysliikerajojen

”Yhteistyön aloittaminen yli välitysliikerajojen on uutta Suomessa. Haluamme Kiinteistömaailman kanssa olla tällaisessa konseptissa suunnannäyttäjinä. Asunnon osto ulkomailta on monelle aivan uusi asia, ja yhä useampi suomalainen on alkanut sitä harkita. Yhdistämällä voimamme Kiinteistömaailman kanssa voimme olla avuksi jo siinä vaiheessa, kun kakkoskodin ostaminen ulkomailta on vasta ajatustasolla”, sanoo Strand Properties S.L.:n toimitusjohtaja Sirena Kiviranta.

Sirena Kiviranta

”Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta ja asiantuntevaa kiinteistönvälityspalvelua Espanjassa. Tiimimme koostuu kokeneista välittäjistä, jotka pystyvät palvelemaan asiakkaitamme 20 eri kielellä. Suomalaisilla välittäjillämme on myös LKV-tutkinto ja tiedämme, miten asuntokauppa tapahtuu Suomessa. Osaamme kertoa asiakkaillemme, miten prosessi Espanjassa eroaa Suomessa totutusta. Strandin välittäjän kanssa voi käydä katsomassa mitä tahansa Aurinkorannikolla myynnissä olevista yli 10000 kohteesta, oli kyseessä sitten käytetty asunto tai uudiskohde. Palvelumme on ostajille maksuton”, lisää Sirena Kiviranta.

Strand Propertiesin palvelut saa käyttöön Kiinteistömaailman välittäjän avustuksella tai jättämällä yhteydenottopyynnön osoitteessa www.kiinteistomaailma.fi/espanja.

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...