Rosalia voitti ensimmäisen Grammynsä

 

Henkilökohtaisen merkkipaalun ohella 26-vuotias barcelonalainen teki myös historiaa, sillä tämä oli ensimmäinen kerta, kun kyseisessä kategoriassa palkittiin täysin espanjalainen albumi.

Kiitospuheessaan laulaja ilmoitti olevansa tietysti yllättynyt ja onnellinen voitostaan, mutta nosti vielä suuremmaksi asiaksi sen, että myöhemmin illan aikana hän saisi vielä esittää yleisölle flamencopohjaisen esityksen.

Rosalía esitti illan aikana gaalayleisölle kaksi kappaletta: aivan uunituoreen flamencopop-kappaleen Juro Que, ja hip-hop -kuosiin uudelleen sovitetun version vuoden 2018 hitistään Malamente.

- Mainos -

Kyseessä oli myös ensimmäinen kerta kun espanjalainen artisti esiintyi Grammy-gaalassa. Ja gaala juhlittiin jo 62. kertaa.

Rosalía on ehtinyt toistaiseksi julkaista kaksi albumia. Vuonna 2017 päivänvalon näki esikoisalbumi Los Angeles. Seuraavana vuonna markkinoille saatiin nyt palkittu El Mal Querer.

Rosalía ei toki ollut illan ainoa espanjalaisvoittaja. Paras Latin pop -albumi kategoriassa pystin nappasi madridilainen Alejandro Sanz, joka muuten saapuu tulevana kesänä kahdelle keikalle Fuengirolaan. Mies nähdään Marenostrumin lavalla 4. ja 5. heinäkuuta.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...