Uutiset

Ravintolat saavat olla auki puoleen yöhön

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Baareissa saa sunnuntaista alkaen istua puolille öin, yökerhoissa kahteen asti.

Andalusian itsehallintoalueen presidentti Juanma Moreno kertoi torstai-iltana, millaisia purkutoimia on odotettavissa, kun hälytystila loppuu sunnuntaina 9.5.

 

Ravintola-ala huokaisee varmasti helpotuksesta. Sunnuntaista eteenpäin ravintolat ja baarit saavat olla avoinna puoleen yöhön asti. Tähän asti ovet on pitänyt sulkea klo 22.30.

Koska hälytystilan poistumisen myötä öinen ulkonaliikkumiskielto kumotaan, myöhempi aukiolo on mahdollista. Myös yökerhot saavat viimein avata ovensa, niiden pitää sulkea viimeistään klo 02.00.

Rajoitteita kuitenkin säilyy myös ravintola-alalla, esimerkiksi yökerhojen kohdalla tanssiminen on tarkkaan rajoitettua. Ravintoloissa sallitut pöytäkoot suurenevat, sisätiloissa pöytäseurueen koko saa sunnuntaista eteenpäin olla 8 henkilöä ja ulkoterasseilla 10 henkilöä.

Myös yksityiskoteja koskevat kokoontumisrajoitteet poistuvat, sunnuntaista alkaen kotibileisiin kutsuttavien määrää ei enää rajoiteta lailla tai asetuksilla.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa