Lukuaika: Rahatta jäänyt pankin asiakas hermostui: törmäili autollaan automaattiin – katso villit videot

Rahatta jäänyt pankin asiakas hermostui: törmäili autollaan automaattiin – katso villit videot

Kun asiakas ei saanut pankkiautomaatista nostettua rahaa Málagassa, mies hyppäsi autonsa rattiin ja purki kiukkuaan rajulla tavalla Espanjan Aurinkorannikolla.

Espanjan Aurinkorannikolla – ja ympäri Espanjaa ja sosiaalisen median maailmaa – on herättänyt kohua sunnuntaina (12.11.) tapahtunut erikoinen välikohtaus Málagan kaupungissa.

Videolle päätynyt mieskuskin astetta rajumpi raivoaminen pankkiautomaatille tapahtui Ciudad Jardínin alueella Alcalde Joaquín Quiles -kadulla sijaitsevan CaixaBank-pankin luona.

Silminnäkijöiden mukaan kello 12.30 sunnuntaina noin 30-vuotiaan miehen ohjaama harmaa henkilöauto yhtäkkiä ajoi jalkakäytävälle pankkiautomaatin eteen.

- Mainos -

Automaatilla asioinut nainen astui säikähtäneenä sivuun, jolloin mieskuskin kerrotaan huudahtaneen, ettei ”tämä ole sinua vastaan, vaan pankkia vastaan”.

Lue myös: Pankkiryöstön yritys Fuengirolassa

Peruutti ja törmäsi, peruutti ja…

Tämän jälkeen mies painoi kaasua ja ohjasi autonsa päin automaattia, peruutti ja törmäsi uudelleen. Tätä kesti ainakin 1o minuutin ajan. Useat ohikulkijat vilkkaalla kadulla seurasivat raivokohtausta sivummalla ja nykymaailman tapaan moni myös kuvasi sen kännykällään.

Onneksi useat sivulliset käyttivät puhelintaan myös hätäkeskukseen soittamiseen, ja paikalle kiisikin kaksi Kansallisen poliisin (Policía Nacional) ja Málagan Paikallisen poliisin (Policía Local) partiota.

Viranomaiset pidättivät miehen, ja häntä syytetään julkisen omaisuuden vahingoittamisesta sekä ryöstön yrityksestä. Palokunta joutui korjaamaan tuhon jäljet.

Julkisuuteen päätyneiden tietojen mukaan mies olisi hermostunut, koska ei ollut saanut nostettua pankkiautomaatista rahaa.

KATSO someen levinnyt video pankkiautomaattin törmäilystä sunnuntaia 12.11.2023 Málagassa:

- Mainos -

Poliisi julkaisi pidätysvideon

Málagan paikallispoliisi on julkaissut raivokohtaukseen saaneen mieskuskin pidätyksestä, tuhoista ja auton hinauksesta videon.

Pankkiautomaattiin pettynyt kuski sai aikaiseksi melkoisen tuhon CaixaBankin konttorilla.

KATSO poliisin video Málagasta sunnuntailta 12.11.23:

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...