Puhdas kaupunki

Fuengirolan kaupungille on syytä antaa tunnustusta. Kaupunki pidetään siistinä, katujen pesu ja alueiden siivoaminen on jatkuvaa ja jopa melko järjestelmällisen näköistä toimintaa.

Kaupungin puhtaanapito-osasto reagoi myös ajankohtaisiin ilmiöihin. Kun pari viikkoa sitten myrskytuulet lennättivät rantahiekkaa kaupungin kaduille hillittömiä määriä, harja-autopartiot saapuivat heti tuulien loputtua putsaamaan katuja.

Juuri tällä hetkellä kaupungin kaduille tippuu runsaasti jakaranda puun kukkia. Jos niitä ei siivottaisi pois, kadut muuttuisivat melko sottaisiksi nopeasti. Kaupunki on valjastanut erillisen jakarandaosaston hoitamaan tätä puhdistustyötä. Jakarandapartio ei siivoa vain virka-aikaan, se toimii kolmessa vuorossa 24h vuorokaudessa.

Ihan normaaliaikanakin katuja pestään jatkuvasti. Esimerkiksi kotieläinten jätökset häipyvät kaduilta vikkelään.

- Mainos -

Siisteys ja kaupungin puhdas ilme ovat selvästi tärkeitä asioita kaupungin johdolle. Eikä ihme, kaupunki saa jatkuvasti kiitosta juuri näistä asioista. On itsestään selvää, että turisti viihtyy paremmin puhtaassa kaupungissa, kuin törkyisessä ympäristössä.

Pääkirjoitus

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...