Lukuaika: Poliisi iski onnistuneesti hasisrinkiin

Poliisi iski onnistuneesti hasisrinkiin

Espanjan poliisi on pidättänyt kaikkiaan 57 epäiltyä Málagan, Granadan ja Cádizin provinsseissa. Pidätettyjen joukossa on myös yksi Guardia Civilin agentti.

Kyseessä on niin sanottu Operaatio Balbi, joka sai alkunsa viime elokuussa. Tämän viikon tiistaihin mennessä operaation aikana oli pidätetty jo 33 epäiltyä. Tiistaina oli sitten suuren iskun aika. Iskussa oli mukana yli 200 poliisin agenttia, jotka kävivät toimeen lähes samanaikaisesti useassa eri kohteessa, useassa eri kaupungissa.

Málagan provinssissa iskuja tehtiin ainakin Esteponassa, Marbellassa ja Manilvassa. Liigan epäilty johtaja napattiin kiinni Manilvassa.

Pidätetyt ovat pääosin espanjalaisia, mutta joukossa on myös marokkolaisia, sekä joitain henkilöitä Euroopan eri maista. Salakuljettajat toivat huumeet pikaveneillä Marokosta ja kuljettivat niitä edelleen kuorma-autojen kaksoispohjissa.

Elokuussa käynnistyneen operaation aikana poliisi on onnistunut takavarikoimaan useita tonneja hasista, erilaisia ampuma-aseita, käteistä rahaa sekä useita varastettuja veneitä ja autoja.

- Mainos -

Operaation Balbi on toiminut Málagan tuomioistuimen alaisuudessa. Sen tuloksia on pidetty salassa, jotta lisätutkimukset ja -pidätykset olisivat mahdollisia. Etsintöjä on tehty Málagan provinssissa 14, Granadan provinssissa yhdeksän ja Campo de Gibraltarissa kaksi.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...