Paska juttu

Miten voikaan olla niin terveellinen ihmisille tämä vessan pyttyyn melkein äänettömästi luikahtava tai ryminällä posliinin värjäävä ihmisen uloste. Siinä on kuulemma ja tutkimusten mukaan käänteentekevä hoitoaine monimutkaisiin suolistovaivoihin. Ei muuta kuin pakastettuna terveen ihmisen pökäle sinne mistä on tullutkin.

Helppoa, vai mitä? Terveet bakteerit hoitavat bakteerikadosta kärsivän suoliston jälleen kuntoon. Huumeveijarit ovat tämän keinon jo oivaltaneet pakastamalla virtsaa pöllyssä ollessaan ja sitten aamutuimaan aineiden ollessa finito, jäätynyt, vielä huumaavia aineita sisältävä urea-kapseli suoraan suoleen. Tarkkana pitää olla ettei pakastimeen jemmattu kapseli sekoitu lasten itse tekemään mehujäähän.

TIME-lehden uutisessa kerrottiin myös pierun hajun ehkäisevän erilaisia tauteja: syöpää, sydänkohtauksia jopa aivoinfarkteja.

Toisaalta eräs julkaistu tutkimus on mielestäni osittain kumoamassa ulosteen terveysvaikutuksia. Siinä todetaan pyttyyn ulostamisen jälkeen sinne kurkistelun olevan vaarallista. Pitäisi heti laittaa pytyn kansi kiinni ja vetää alas, muuten sieltä leijuvat bakteerit kulkeutuvat hengityselimien kautta kehoon aiheuttaen kaikenlaista vaivaa.

- Mainos -

Voihan sen vessa vetää jo istuessakin. Siinä tosin piilee vaara ainakin vitjamunaisille äijille junan ja lentsikan hyyskässä.

Miten tässä nyt sitten toimisi, kun on kuitenkin tärkeää seurata ulosteen väristä ja muodosta omaa terveyttään? Perhe-elämään näillä terveyden huolloilla olisi suuri merkitys. Epämääräiset ”mykät hiihtäjät” voidaan tulkita sen jälkeen vain lääkkeen otoksi. Oikeastaan tässä on itsekin tavallaan kävelevä apteekki.

Vesa Uusi-Kilponen

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...