Lukuaika: Palsanmäkien huutokauppa lauantaina – hyväntekeväisyysvarat kärsivän koiran leikkaukseen

Palsanmäkien huutokauppa lauantaina – hyväntekeväisyysvarat kärsivän koiran leikkaukseen

Lauantaina 2.12. Fuengirolassa vasaroidaan tavaraa huutokauppakeisari Aki Palsanmäen komennossa.

Huutokauppa järjestetään ravintola Kukossa klo 12 alkaen. Näyttötunti tavaroille alkaa klo 11. Huutokaupan lisäksi paikalta saa grillimakkaraa, tuoreita munkkeja, kahvia ja virvoittavia juomia.

Myynnissä on Palsanmäkien Suomesta tuomaa tavaraa, heidän täältä löytämiänsä aarteita sekä koiratarha Suspiros de cuoatro patas organisaation keräämää tavaraa. Huutokaupan hyväntekeväisyysosa menee tällä kertaa kyseiselle koiratarhalle.

Lue Myös: Facebook päivitys Aslamista

- Mainos -

Aslam on nuori Podenco -rotuinen koira, jonka elämä ei ole tähän saakka ollut helppoa. Koira löydettiin tammikuussa 2023 nilkuttamassa yksin ja etsimässä ruokaa. Kuukauden päästä se onnistuttiin saamaan kiinni. Eräs hyväsydäminen herra otti Aslamin luokseen ja vei sen eläinlääkäriin, jossa todettiin, että reisiluu on murtunut.

Aslam on pikaisen leikkauksen tarpeessa.

Rahanpuutteen vuoksi häntä ei siinä kohtaa operoitu. Suspiros de cuatro patas koiratarha kuuli Aslamin tarinan ja muutama päivä sitten se tuotiin tarhalle muutaman muun Podencon kanssa. Koira pääsi uudestaan eläinlääkäriin, jossa todettiin reisiluun olevan edelleen poikki, sekä pois paikaltaan. Suspiros de cuatro patas -koiratarha on päättänyt, että Aslam leikataan, maksoi mitä maksoi. Nyt on leikkauksen päivämäärä päätetty ja hinta-arvio on 1500€. Palsanmäkien huutokaupan hyväntekeväisyystuotto käytetään Aslamin leikkaukseen.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...