Osta tästä kokonainen kerrostalo Fuengirolasta: huoneistojen kappalehinta alle 60 000€

Autioitunut Javisol-hotelli Fuengirolan keskustassa Espanjan Aurinkorannikolla on nyt neljännen kerran myynnissä.

Kiinnostaisiko kokonainen oma kerrostalo Espanjan Aurinkorannikon ytimestä? Nyt sellaisen hankkiminen on mahdollista, sillä Fuengirolan kaupunki yrittää päästä eroon autioituneesta hotellikiinteistöstä uusin keinoin.

Edificio Javisol sijaitsee hyvällä paikalla Fuengirolan läntisellä puolella, Huesca-kadun varrella, vain parinsadan metrin päässä merestä.

Aikoinaan tämä 5 000 neliömetrin tontilla kohoava yhdeksänkerroksinen rakennus toimi useiden yritysten ja yli 80 lomahuoneiston tyyssijana.

Viimeisen vuosikymmenen ajan talo on ollut tyhjillään ja alkanut pahasti ränsistyä.

- Mainos -

Lue myös: Autioituneen hotellin tilanne halutaan ratkaista

Hintalappu 4,8 miljoonaa

Javisolin kiinteistö koostuu 81 huoneistosta: yhdeksän kussakin yhdeksässä kerroksessa. Lisäksi talossa on asuintila talonmiehelle, hissit, 315 neliömetriä kaupallisille tiloille ja 67 neliömetriä liikuntakäyttöön. Sijainti on Fuengirolassa ns. rannan toisella rivillä.

Alkuvuodesta se asetettiin pakkohuutokauppaan 4,8 miljoonan euron hintaan, mikä tarkoittaa, että kappalehinta huoneistoa kohti on alle 60 000 euroa.

Pakkohuutokaupan syynä oli se, että kiinteistön omistava yritys, Apartamentos Javisol SA, ei ollut noudattanut kaupungin vaatimuksia kiinteistön kunnossapidon suhteen.

Ostajaa ei kuitenkaan löytynyt – kuten ei aiemmillakaan kerroilla.

Nyt Fuengirolan kaupunki valmistelee neljättä yritystä.

Javisol kohoaa Fuengirolassa ylväällä paikalla.
Javisolin 81 huoneistossa on isot parvekkeet merelle.

Fuengirola haluaisi Javisolista taas hotellin

Tällä kertaa ajatuksena on myydä Javisol ns.  ”luovutuksen kautta”. Tällöin myynnistä mahdollisesti kertyneet voitot palautetaan omistajalle sen jälkeen, kun on vähennetty siivous-, kunnossapito- ja valvontakustannukset sekä mahdolliset maksamatta olevat verot.

- Mainos -

Erotuksena aiempiin kertoihin nyt kiinteistö tarjotaan paremmin hoidettuna: siivottuna, valvottuna ympäri vuorokauden ja liiketilat laudoitettuna, jotta kutsumattomat vieraat pysyvät poissa.

– Kaupunginvaltuusto on yrittänyt ottaa yhteyttä omistajaan lukuisia kertoja, mutta se on ollut mahdotonta. Tämän vuoksi muutama vuosi sitten aloitettiin siirto-omistusoikeuden mukainen myynti, jotta kolmas osapuoli voisi hankkia kiinteistön, kunnostaa sen ja käyttää sitä suunnitellusti kaupunkimaisiin tarkoituksiin kyseisellä tontilla, eli hotellina, kaupungin viranomaiset ovat selittäneet.

 

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...