Lukuaika: Tule tapaaman Marionia perjantaina – juhlakonsertti on lauantaina

Tule tapaaman Marionia perjantaina – juhlakonsertti on lauantaina

Marion Rung on saapunut Espanjan Aurinkorannikolle. Hänen juhlakonserttinsa pidetään Fuengirolan Palacio de la Pazissa lauantaina 21.10.

Jo perjantaina sinulla on mahdollisuus tavata legendaarinen laulaja Marion Rung henkilökohtaisesti. Hän on tavattavissa ravintola Kukossa perjantaina 20.10. klo 15. Voit käydä juttelemassa Marionin kanssa ja hakea vaikkapa nimikirjoituksella varustetun fanikortin. Samalla voit ostaa lipun konserttiin.

Marion Rung esittää juhlakonsertissaan kaikki isot hitit vuosikymmenten varrelta. Tipitii, Rakkaus on hellyyttä, El bimbo, Señorita por favor ja tietysti Eviva Espanja. Muitakin helmiä pitkän uran varrelta kuullaan.

Sambaa ja Alatalon Mikko

Juhlakonsertissa nähdään ja kuullaan myös muuta ohjelmaa. Konsertti käynnistyy Costan Sambanaisten vauhdikkaalla esityksellä klo 17.30.

- Mainos -

Värikkään samban jälkeen lavalle nousee koko kansan rakastama Mikko Alatalo. Sitten on vuorossa illan päätähti Marion Rung.

Costan Sambanaiset tuovat iloa ja väriä konserttiin.

Lippuja konserttiin voi varata osoitteesta kukko.events@gmail.com. Kukosta voi myös lounasaikaan noutaa lippuja.

Lippu.fi on nettiosoite, josta lippuja saa myös ja totta kai Palacio de la Pazin ovelta lauantaina klo 16 alkaen.

Mikko Alatalo on toinen viihteen legenda, joka esiintyy konsertissa.

K40 Megadisco Palacio de la Pazissa lauantaina

Fugefiesta huipentuu lauantaina 21.10. Palacio de la Pazissa järjestetään ensin Marion Rungin konsertti, jossa esiintyvät myös Mikko Alatalo ja Costan Sambanaiset. Konsertin jälkeen palatsi muuttuu isoksi bilesaliksi, klo 21 alkaa K40 Megadisco.

Megadiscon päätähtenä lavalla loistaa The Party Fellows, rannikon kuumin bileryhmä.

Nämä komeat miehet esittävät suomalaista ja kansainvälistä bilemusiikkia, juuri sellaista, joka saa peput ylös penkistä ja lantiot liikkeelle.

Myös JaySax on paikalla, hänen saksofonillaan esittämä elektrodance on hieno kokemus.

Party Fellows laittavat isot bileet pystyyn.

Discon aikana Palaciossa palvelee useampi baari, joissa janoiset voivat tyydyttää tarpeitaan. Discoon on voinut ostaa lippuja ennakkoon, mutta niitä myydään myös ovelta.

- Mainos -

 

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...