Onko tämä jo ennätys? – Mies romutti uuden autonsa reilun sadan metrin ajon jälkeen

49-vuotias mies menetti juuri ostamansa auton hallinnan ja törmäsi kahteen muuhun autoon. Kaikkiin kolmeen autoon tuli pahoja vaurioita.

Mies osti upouuden Peugeot 2008 sähköauton sunnuntaina 15. lokakuuta iltapäivällä autonäyttelystä Velez-Málagasta, reilut 30 kilometriä Málagasta itään. Kun kaupat oli lyöty lukkoon, lähti uuden auton ylpeä omistaja ajamaan uutukaisellaan kotia kohti.

Matka pysähtyi kuitenkin äkillisesti ja dramaattisesti, kun mies menetti autonsa hallinnan ja törmäsi kahteen pysäköityyn autoon. Ennen autoihin törmäämistä auto kulki vielä pienen viherkorokkeen yli.

Mies ehti ajaa uudella autollaan vain 120 metriä ennen törmäystä.

- Mainos -

Tapaukseen ei näytä kuitenkaan liittyvän uudella autolla kaahaamista. Ilmeisesti auton nopeus oli törmäyshetkellä vain noin 40-50 kilometriä tunnissa. Osumat autoihin olivat kuinkin sen verran voimakkaita, että vaurioita tuli paljon.

Kuten jutun pääkuvasta (kuva: Diario Sur) näkyy, auto, johon mies törmäsi ensin, nousi törmäyksen voimasta Peugeotin nokkapellin päälle, ja myös seuraavana rivissä olleen auton kylki sai merkittäviä vaurioita. Puhumattakaan itse Peugeotin saamista vaurioista.

Kuljettajalle itselleen ei kuitenkaan tullut vammoja.

Poliisi teki uuden autonsa tuhonneelle miehelle sekä alkoholi- että huumetestit, joiden tulokset olivat negatiivisia. Lehtitietojen mukaan mies oli itse kertonut poliiseille, että hän oli pyörtynyt.

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...